ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ...Στη σύλληψη 13 ατόμων κατέληξε αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε, στις 5.30 το πρωί, παρουσία εισαγγελέα, στο κτήριο της 
Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, το οποίο τελούσε υπό κατάληψη...
για πάνω από έναν μήνα, από απολυμένους και εργαζόμενους εργαστασίων της περιοχής.
Κατά την επιχείρηση, συνελήφθησα τα 13 άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κτήριο και στη συνέχεια στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας στη Χαλκίδα.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, για την κατάληψη είχε διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση από τον εισαγγελέα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν αδικήματα, μετά την οποία αποφασίστηκε η επέμβαση.
Μετά τη σύλληψη, εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, έξω από το κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης. Τελικά αποχώρησαν όταν, με προφορική εντολή του εισαγγελέα, οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι στις 10.30 το πρωί.
Στον εισαγγελέα πάντως  θα υποβληθεί η δικογραφία που σχηματίζει σε βάρος τους η αστυνομία για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΘΕΜΑ: «Ένταξη του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης σε τμήματα των Δ.Ε. Σχηματαρίου και Οινοφύτων» στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι»

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)