Ακόμη τρεις συλλήψεις ατόμων στη Χαλκίδα, μετά από ελέγχους που πραγματοποιούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών



Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης
Συνελήφθησαν, χθες (29-09-2013) πρωινές και μεσημβρινές ώρες στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 42, 36 και 31 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη).
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί σε περιοχή της Χαλκίδας συνελήφθη ο 42χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη κάτω από το πατάκι του οδηγού, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, βάρους (0,1) γραμμαρίου.
Στην δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκίδας συνελήφθη ο 36χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, βάρους (0,45) γραμμαρίου.
Στην τρίτη περίπτωση, χθες επίσης το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκίδας συνελήφθη ο 31χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, βάρους (0,40) γραμμαρίου.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας