Πόση ώρα χρειάζεται κάποιος για να πάει στην παραλία Αυλίδας από Χαλκίδα;Πριν κατασκευαστεί ο νέος δρόμος Σχηματάρι-Χαλκίδα, χρειαζόσουν το πολύ 15 λεπτά. Με τον νέο δρόμο η απόσταση μειώθηκε και φτάνεις κατά δύο λεπτά πιο γρήγορα.

Τον τελευταίο μήνα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και πάνω από μισή ώρα χρειάζεται κάποιος για να φτάσει στην παραλία Αυλίδας αφού όπως βλέπετε και στην φωτογραφία γίνονται έργα μιας και έπεσε το γιφύρι που συνδέει τον δρόμο
Εδώ και ένα μήνα ο δρόμος όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, έχει κλείσει και οι οδηγοί αναγκάζονται να πάνε παραλιακά σε έναν δρόμο που ούτε καν χωράνε πάνω από δύο οχήματα μιας και σε πολλά σημεία έχει υποστεί καθίζιση από την θάλασσα. 

Αν στρίψεις από αυτό τον δρόμο η ταλαιπωρία μεγαλώνει και κάνεις άλλα δεκαπέντε λεπτά οδήγησης
"Πολλοί φίλοι μου, όταν τους λέω ότι πάω στην Αυλίδα, μου λένε καλό ταξίδι" μας είπε κάτοικος της περιοχής που καθημερινά κάνει το δρομολόγιο Χαλκίδα-Παραλία Αυλίδας. Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΘΕΜΑ: «Ένταξη του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης σε τμήματα των Δ.Ε. Σχηματαρίου και Οινοφύτων» στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι»

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)