Συνελήφθησαν έξι ρομα για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων από εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην περιοχή της Αυλίδας Ευβοίας


Συνελήφθησαν, χθες (15-10-2013) το μεσημέρι στην Αυλίδα Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αυλίδας, έξι (6) ημεδαποί ROMA , ηλικίας από 20 έως 62 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.
Ειδικότερα, χθες περίπου στις 13:00΄ το μεσημέρι, οι έξι δράστες επιβαίνοντας σε δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, μετέβησαν σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Αυλίδας Ευβοίας και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό του, αφαίρεσαν από την οροφή του διάφορα μεταλλικά αντικείμενα.
Μετά από άμεση επέμβαση αστυνομικών που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, οι δράστες κατελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να φορτώνουν τα μεταλλικά αντικείμενα στα δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα τους και συνελήφθησαν.
Τα ανωτέρω μεταλλικά αντικείμενα κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στον νόμιμο κάτοχό τους.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι έξι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό