Χαλί 26.000 ευρώ στη Βουλή!


Στην ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων του Κοινοβουλίου προχωρά το επόμενο διάστημα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, προκειμένου να είναι έτοιμη η Βουλή και για την υποδοχή της ελληνικής προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τις αρχές του νέου έτους. Για να αποφευχθεί , λοιπόν,  η πτώση… σοβάδων στα κεφάλια ξένων ηγετών, δρομολογήθηκαν εργασίες αποκατάστασης των σαθρών επιφανειών, ενώ θα στεγανοποιηθεί η ταράτσα του μεγάρου.

Δεν έχει περάσει, εξάλλου πολύς καιρός από τότε που έπεσε μέρος από το ταβάνι των γραφείων του ΚΚΕ, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί. Έτσι, αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται διαδοχικοί διαγωνισμοί για την ανάθεση των έργων.


Ύστερα, βέβαια, από τις εκτεταμένες επιδιορθώσεις του κτιρίου και μετά την περίοδο του …μυστριού, θα στρωθεί και η νέα μοκέτα που αγοράστηκε από γνωστή ταπητουργία. Το χαλί αξίας 26.000 ευρώ κόκκινο χαλί θα καλύψει το πάτωμα της αίθουσας της Γερουσίας.http://permisospress.blogspot.gr/2013/09/26000.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΘΕΜΑ: «Ένταξη του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης σε τμήματα των Δ.Ε. Σχηματαρίου και Οινοφύτων» στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι»

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)