Οι ληστές της τραβούσαν τα σκουλαρίκια και παραλίγο να της κόψουν τα αυτιά

 

Απίστευτη υπόθεση εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στη Χαλκίδα με θύμα μια 84χρονη γυναίκα, η οποία είχε πάει να επισκεφθεί κάποιους συγγενείς της στην Κάνηθο. Μόλις η γυναίκα βγήκε από το σπίτι των συγγενών της, την πλησίασαν δύο άτομα και της είπαν ότι ο ανεψιός της πρέπει να πάρει κάποια χρήματα από το Ι.Κ.Α αλλά για να πάρει πρέπει να πληρώσει ένα ποσό. Και επειδή ο ίδιος δεν είχε τα χρήματα, τους είπε να βρουν τη θεία του για να βοηθήσει.
Η γυναίκα αρχικά πίστεψε τους δύο ληστές και οι δράστες πήγαν μαζί της, με τα πόδια από την Κάνηθο έως την Καναπίτσα όπου βρίσκεται το σπίτι της.
Εκεί μπήκαν μαζί της στο σπίτι, πήραν 250 ευρώ τα οποία είχε η γυναίκα προκειμένου να κάνει κάποιες εξετάσεις για τα μάτια της, και στην συνέχεια, επειδή προφανώς δεν ικανοποιήθηκαν από τα μετρητά, την ακινητοποίησαν, της έβγαλαν τα δαχτυλία που είχε στα χέρια της, το ρολόι της καθώς και ένα σταυρό που φορούσε στο λαιμό.
Στην συνέχεια προσπάθησαν να της βγάλουν τα σκουλαρίκια από τα αυτιά, τα οποία τραβούσαν με μανία, και καθώς η γυναίκα άρχισε να φωνάζει, την άφησαν.
Κατόπιν εξαφανίστηκαν πεζοί και η άτυχη 84χρονη ειδοποίησε τους συγγενείς της.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία, ωστόσο, όπως δήλωσε η ίδια στο soropoulos’s blog οι αστυνομικοί της είπαν να υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστων, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει, αφού δεν είχε χρήματα να πληρώσει το παράβολο των 100 ευρώ.
Έτσι, οι δύο ληστές, ακόμη και αν συλληφθούν για άλλα αδικήματα, δεν θα κληθούν να λογοδοτήσουν ποτέ για την απάτη, τη ληστεία και τον βασανισμό σε βάρος της 84χρονης Χαλκιδέας.




http://soropoulos.wordpress.com/2013/08/20/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%ba%ce%b9%ce%b4%ce%b1-%ce%bf%ce%b9-%ce%bb%ce%b7%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%84%cf%81/


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό