Μεγάλη φωτιά στη Ριτσώνα καίγεται εργοστασιο


Πριν λίγη ώρα μεγάλης έκτασης φωτιάς εκδηλώθηκε σε πευκόφυτη περιοχή της Ριτσώνας. Σύμφωνα με μαρτυρίες η φωτιά εκδηλώθηκε μετά από μεγάλο κρότο . Πολλά οχήματα της πυροσβεστικής είναι στην περιοχή. Η φωτιά έχει πλησιάσει σε οικίες και εργοστάσια σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από μαρτύρους. Σε λίγο αποκλειστικές φωτογραφίες από τον τόπο της φωτιάς καθώς εκπρόσωπος του viotiashop είναι στο σημείο
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Απ'ότι μας ενημερώνουν η φωτιά μπήκε σε εργοστάσιο της περιοχής αλλά η πυροσβεστική απότρεψε την επέκταση της φωτιάς στο εργοστάσιο και ευτυχώς το γλύτωσαν τελευταία στιγμή.
Αυτή τη στιγμή
3 πυροσβεστικά οχηματα μεγάλα, 3 τζιπ πυροσβεστικής ,1 όχημα εθελοντών δίνουν μάχη με τη φωτιά. Πριν λίγο σηκώθηκε βοήθεια και από αέρα με κατασβεστικά αεροσκάφη.
συνεχής ενημέρωση....
3.22 μμ
Δύο αεροσκάφη αυτή τη στιγμή κάνουν ρίψη πάνω από τη φωτιά και πάνε για ανεφοδιασμό
 



http://viotiashop.gr/cms/index.php/topika-nea/2516-ektakto-megali-fotia-sti-ritsona-konta-se-spitia-kai-ergostasia


Πυροσβεστικό Σώμα @pyrosvestiki
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Ριτσώνα Οινοφύτων στο Νομό Βοιωτίας. Επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 6 άτομα πεζοπόρο και 4 Α/Φ.


Τελευταία νέα στις 20.00

Για το μεγάλο μέτωπο της Ριτσώνας επιχειρούν από Περιφέρεια Στερεάς και Αττικής 30 οχήματα με 100 πυροσβέστες, 3 αεροσκάφη, 1 ελικόπτερο και πεζοπόρα τμήματα από εθελοντικές ομάδες πυροσβεστών της περιοχής.

Το μέτωπο της Ριτσώνας απειλεί Βιομηχανίες στην περιοχή Σχηματαρίου, σπάζοντας για λίγα λεπτά και το φράγμα της Εθνικής Οδού.

Η φωτιά πλέον, περί τις 8:00 το βράδυ βρίσκεται σε ύφεση, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να την κρατάνε σε απόσταση από την Εθνική οδό... έχοντας όμως προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές σε βιομηχανίες της περιοχής οι οποίες και θα αποτιμηθούν με το πρώτο φως της ημέρας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό