Συνελήφθη 24χρονος Αλβανός για διακίνηση ναρκωτικών στη Χαλκίδα


Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα από την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας
Στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης που σκόπευε να διαθέσει σε χρήστες της περιοχής
Σημειώνεται ότι τον Απρίλιο του 2008 είχε συλληφθεί για διακίνηση ηρωίνης και είχε προφυλακισθεί στο Κατάστημα Κράτησης Αυλώνα
 
Συνελήφθη, χθες (20-06-2013) το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, χθες περίπου στις 19:00΄ το απόγευμα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερη διακριτική παρακολούθηση, εντόπισαν τον 24χρονο να κινείται πεζός σε περιοχή της Χαλκίδας και σε έλεγχο που διενήργησαν, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:
  • Μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, καθαρού βάρους (45,1) γραμμαρίων και
  • δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 24χρονος κατείχε την ανωτέρω ποσότητα κοκαΐνης, με σκοπό την διάθεσή της σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών.
Σημειώνεται ότι τον Απρίλιο του 2008, ο 24χρονος είχε συλληφθεί, μαζί με άλλους συνεργούς του, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και πάλι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ στην κατοχή του τότε είχαν βρεθεί και κατασχεθεί, μεταξύ άλλων, πάνω από (600) γραμμάρια ηρωίνης.
Για την ανωτέρω υπόθεση, προφυλακίσθηκε στο Κατάστημα Κράτησης Αυλώνα, από όπου αποφυλακίσθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 και σε βάρος του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.
Επιπλέον ο 24χρονος κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ