Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης UGEIA Center στο Σχηματαρι


Το φυσικοθεραπευτικό κέντρο δραστηριοποιείται στο χώρο της φυσικής αποκατάστασης των νευρολογικών και ρευματολογικών παθήσεων του μυοσκελετικού συστήματος καθώς και στην αποκατάσταση των αθλητικών κακώσεων.
Το κέντρο λειτουργεί στην περιοχή του Σχηματαρίου σε έναν άνετο και σύγχρονο χώρο, εξυπηρετώντας και τα Α.Μ.Ε.Α διαθέτοντας παράλληλα ελεύθερο χώρο στάθμευσης 30 θέσεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών μας.
Στηριζόμαστε στη συνεχή εκπαίδευση και στη καθημερινή ενημέρωση μας γύρω από τις εξελίξεις της ειδικότητας μας, καθώς και στις εξειδικεύσεις που έχουμε αποκτήσει σε διάφορες τεχνικές όπως:
  • Λεμφική Μάλαξη
  • Trigger Points
  • Mckenzie
  • BioFeedback
Αντιμετωπίζουμε το κάθε περιστατικό μεμονωμένα με απώτερο σκοπό την γρηγορότερη επάνοδο του ατόμου στις καθημερινές του δραστηριότητες. Η μετεγχειρητική φυσικοθεραπεία αποτελεί ένα πολύ σημαντικό τμήμα της αποθεραπείας των ασθενών που υποβάλλονται σε χειρουργική θεραπεία. Πολλές φορές μάλιστα χρειάζεται παρατεταμένη φυσική αγωγή από έμπειρο φυσικοθεραπευτή ούτως ώστε να αποκτήσει ξανά ο ασθενής μας την φυσιολογική του κινητικότητα ανώδυνα και χωρίς επιπλοκές.
Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να προσφέρουμε το σύνολο των υπηρεσιών που διαθέτει η σύγχρονη φυσικοθεραπεία, ανανεώνοντας τον εξοπλισμό μας και εμπλουτίζοντας τις γνώσεις μας σε κάθε δυνατή ευκαιρία.

Λεωφόρος Οινόης 68 Σχηματάρι 22620 57134 6974 750715
 
 
 





 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας