Συνελήφθησαν δύο ρωμα για κλοπή από οικία στον Άγιο Βλάσιο Βοιωτίας


Οι δράστες προσποιούμενοι τους μικροπωλητές κατάφεραν να αποσπάσουν, με την μέθοδο της απασχόλησης, χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη γυναίκα
Συνελήφθησαν, χθες (08-04-2013) το πρωί στον Άγιο Βλάσιο Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, δύο (2) ημεδαποί ROMA , ηλικίας 48 και 43 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για κλοπή.
Ειδικότερα, χθες περίπου στις 09:30΄το πρωί, οι δύο δράστες μετέβησαν με ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στην οικία 84χρονης ημεδαπής στον Άγιο Βλάσιο Βοιωτίας, προσποιούμενοι τους πλανόδιους μικροπωλητές.
Στη συνέχεια ο ένας από τους δύο δράστες απασχολούσε την ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ ο δεύτερος εισήλθε στην οικία της και αφού ερεύνησε τους εσωτερικούς χώρους αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (155) ευρώ, καθώς και ένα βιβλιάριο καταθέσεων τραπέζης και ακολούθως διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η παθούσα αντιλαμβανόμενη την σε βάρος της κλοπή, ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία και αστυνομικοί της Α΄ Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν στην περιοχή, ενήργησαν ευρείες αναζητήσεις και κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο δράστες.
Οι συλληφθέντες αναγνωρίσθηκαν από την ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τόσο το χρηματικό ποσό όσο και το βιβλιάριο τραπέζης, τα οποία αποδόθηκαν στην 84χρονη.
Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς ερευνάται η τυχόν συμμετοχή των δραστών στην τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Η λίστα της ντροπής!! Δείτε αναλυτικά τους μισθούς που έδινε η ΕΡΤ!!!