Ληστεία με καλάσνικοφ σε υποκατάστημα της Εθνικής στον Ωρωπό



Την Παρασκευή λίγο μετά τις 2:30 το μεσημέρι, τέσσερα άτομα τα οποία επέβαιναν σε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε συνεργό τους, έσπασαν με βαριοπούλες την είσοδο της Εθνικής Τράπεζας του Ωρωπού και κρατώντας καλάσνικοφ απείλησαν τους υπαλλήλους και προσπάθησαν να πα΄ρουν χρήματα από το χρηματοκιβώτιο.

Εξ’ αιτίας της μεγάλης χρονοκαθυστέρησης αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή. 

Αργότερα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και μισοκαμένο στην περιοχή των Οινοφύτων, το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν, οι δράστες της απόπειρας ληστείας στην Εθνική Τράπεζα του Ωρωπού. Πρόκειται για ένα μαύρο Mercedes το οποίο είχε κλαπεί τέσσερις μέρες πριν, από το Άρμα Θηβών. 

 Η Ελληνική αστυνομία βρίσκεται σε μεγάλη κινητοποίηση και το κέντρο επιχειρήσεων έχει επιστήσει την προσοχή σε όλα τα πληρώματα της ΕΛ.ΑΣ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί  

Από τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων προκύπτει ότι τα χαρακτηριστικά των δραστών ταιριάζουν με τους αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στο φονικό στα Ίσθμια Κορινθίας και εξακολουθούν να διαφεύγουν της σύλληψης.
Η Αστυνομία έχει στήσει μεγάλη επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή, με τη συμμετοχή και ομάδας των ΕΚΑΜ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ενδοεπικοινωνία των αστυνομικών έγιναν εκκλήσεις για μεγάλη προσοχή, καθώς οι δράστες θεωρούνται εξαιρετικά επικίνδυνοι.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας