Εξαρθρώθηκε πλήρως η εγκληματική οργάνωση που διέπραττε διαρρήξεις-κλοπές σε εξοχικές κατοικίες στον ΩρωπόΣυνελήφθησαν τρείς (3) αλλοδαποί μέλη της σπείρας, ένας (1) από τους οποίους είναι δραπέτης των Φυλακών Κέρκυρας
Σε συνέχεια Δελτίου Τύπου της 20-4-2013 που αφορούσε στη σύλληψη ενός 37χρονου αλλοδαπού Αλβανικής καταγωγής, δραπέτη της Αγροτικής Φυλακής Αγιάς Χανίων, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε διαρρήξεις-κλοπές σε εξοχικές κατοικίες στον Ωρωπό και την εξιχνίαση τριάντα εννέα (39) διαρρήξεων, από το Τ.Α. Ωρωπού εξαρθρώθηκε πλήρως η εγκληματική οργάνωση, με τη σύλληψη και των άλλων τριών (3) μελών της.
Συγκεκριμένα πρώτες πρωινές ώρες της 21-4-2013 συνελήφθη σε δασική περιοχή στα Νέα Παλάτια Ωρωπού 37χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής, δραπέτης των Φυλακών Κέρκυρας, πρωινές ώρες της 23-4-2013 συνελήφθη στο Γαλάτσι 32χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής και βραδινές ώρες της ιδίας ημέρας (23-4-2013) συνελήφθη στην περιοχή Πατησίων 27χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής.
Σε έρευνα που έγινε στην εγκαταλειμμένη οικία που διέμενε ο 37χρονος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
  • Μια (1) κυνηγετική καραμπίνα με τρία (3) φυσίγγια.
  • Mια (1) τσάντα που περιείχε κοσμήματα και πλήθος εγγράφων.
  • Τριάντα (30) τεμάχια συλλεκτικών νομισμάτων.
  • Ένα (1) μαχαίρι.
  • Έξι (6) κινητά τηλέφωνα.
  • Διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η σπείρα είχε διαπράξει άλλες δύο (2) διαρρήξεις εξοχικών κατοικιών στις 14 και 19-4-2013, στο Μήλεσι Αττικής και στο Μαρκόπουλο αντίστοιχα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών
 
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας