Συνελήφθησαν δύο Ινδοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Αυλίδα Ευβοίας



Οι δύο δράστες βρίσκονταν παράνομα στη χώρα μας

Συνελήφθησαν χθες (19-03-2013) το μεσημέρι, στην Παραλία Αυλίδας Ευβοίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, δύο (2) υπήκοοι Ινδίας, ηλικίας 35 και 33 ετών.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της προμήθειας, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνης). Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στην χώρα μας.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερη παρακολούθηση, οργάνωσαν αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας χθες το μεσημέρι εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες στην περιοχή της Παραλίας Αυλίδας.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν:

  • Δεκαπέντε (15) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, έτοιμες προς πώληση, που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους (13) γραμμαρίων.

  • Πλήθος νάιλον τεμαχίων, που προορίζονταν για την συσκευασία δόσεων των ναρκωτικών ουσιών.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι δύο δράστες προμηθευόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα ποσότητες ηρωίνης από το Μενίδι Αττικής, τις οποίες στην συνέχεια διέθεταν προς πώληση σε διάφορους χρήστες της περιοχής έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
 


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας