ΤΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ!
Στα διασημότερα και πιο ακριβά ιδιωτικά πανεπιστήμια και κολέγια του εξωτερικού στέλνουν τα παιδιά τους
οι περισσότεροι από τους Έλληνες πολιτικούς, ενώ ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις των παιδιών που ολοκλήρωσαν την βασική τους πανεπιστημιακή εκπαίδευση στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικές είναι και οι περιπτώσεις των πολιτικών που διετέλεσαν υπουργοί Παιδείας και οι οποίοι επέλεξαν να στείλουν τα παιδιά τους για σπουδές στο εξωτερικό, όπως η υπουργός της φωτοτυπίας και του δεκατιανού, Άννα Διαμαντοπούλου.

Συγκεκριμένα, η κόρη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, σπουδάζει πολιτικός μηχανικός στο Λονδίνο στο City University London, ένα Πανεπιστήμιο με διόλου ευκαταφρόνητα δίδακτρα.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος επέλεξε για την κόρη του Ελβίνα, το Georgetown University των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ τα παιδιά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου σπουδάζουν στο εξωτερικό. Ο γιος του Ανδρέας , στο Boston University και στη συνέχεια μεταπτυχιακά στη Νορβηγία. Η κόρη του Μαργαρίτα, βρίσκεται στο Λονδίνο και σπουδάζει Βιολογία στο Imperial College του Λονδίνου.

Και οι δύο κόρες του Κώστα Σημίτη σπούδασαν στο Λονδίνο, ενώ τα δύο παιδιά της Ντόρας Μπακογιάννη σπούδασαν στην Αμερική και την Γαλλία.

Μόρφωση εκτός συνόρων και για τα δίδυμα παιδιά της Μαρίας Δαμανάκη σε γνωστά Πανεπιστήμια της Αγγλίας, ενώ στην ίδια χώρα σπούδασαν και τα τρία παιδιά του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Σταύρου Δήμα. Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα, την ώρα που τα παιδιά των εξαθλιωμένων Ελλήνων αυτοκτονούν και πεθαίνουν επειδή δεν έχουν λεφτά να βγάλουν πετρέλαιο...Πηγή: http://www.zoomblog.org/2013/03/blog-post_2651.html#ixzz2MJwpeuWY


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας