Υπόδικοι υπάλληλοι επιβραβεύονται με μισθούς άνω των 10.000 ευρώ!


Η δικογραφία για τα σκάνδαλα έχει ξεχαστεί στα «αζήτητα» της Βουλής…
Οι περίφημες εξαγγελίες της κυβέρνησης για εξυγίανση στο Δημόσιο φαίνεται πως δεν αφορούν στον ΕΟΤ, αφού υπόδικοι υπάλληλοι του Οργανισμού όχι μόνο δεν έχουν απομακρυνθεί από τις θέσεις τους, αλλά αντιθέτως έχουν επιβραβευθεί με αξιοζήλευτες μεταθέσεις και με υπέρογκους μισθούς.

Πρόκειται για υπαλλήλους, οι οποίοι αν και εμπλέκονται σε υποθέσεις οικονομικών ατασθαλιών εκατομμυρίων ευρώ στο υπουργείο Τουρισμού, «αθωώθηκαν» ουσιαστικά εκ των προτέρων, πριν δηλαδή αποφανθεί σχετικά η Δικαιοσύνη, από τα αρμόδια πειθαρχικά συμβούλια του Οργανισμού και μετατέθηκαν σε θέσεις εργασίας στην Ευρώπη αλλά και σε άλλες ηπείρους, με μηνιαίο εισόδημα που ξεπερνά τα δέκα χιλιάδες ευρώ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», για τα σκάνδαλα στον ΕΟΤ έχουν σχηματιστεί συνολικά έξι δικογραφίες, οι οποίες βασίστηκαν στα στοιχεία των αντίστοιχων ερευνών του ΣΔΟΕ.

Μάλιστα, τα όσα αναφέρονται στις εκθέσεις του Σώματος «ανάγκασαν» τη Δικαιοσύνη να διαβιβάσει τις δικογραφίες στη Βουλή, με το ερώτημα για εφαρμογή του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δικογραφίες «ξεχάστηκαν» στα συρτάρια του Κοινοβουλίου, με αποτέλεσμα τυχόν αδικήματα πολιτικών προσώπων να κινδυνεύουν πλέον με παραγραφή.

Από την άλλη όμως, οι ποινικές ευθύνες για τα μη πολιτικά πρόσωπα παραμένουν και σίγουρα οι «χρυσές μεταθέσεις» δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος παραδειγματισμού των επίορκων δημόσιων λειτουργών, μία στάση που με τόση υπερηφάνεια ευαγγελίζεται η κυβέρνηση.Πηγή: http://www.zoomblog.org/2013/03/10000_10.html#ixzz2N7s49I3V

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Η λίστα της ντροπής!! Δείτε αναλυτικά τους μισθούς που έδινε η ΕΡΤ!!!