ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Ή ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ;;


ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Ή ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ;;

Το τελευταίο εξάμηνο αναβλύζουν βοθρολύματα από το οδόστρωμα στη συμβολή των οδών Αγίου Γεωργίου και Αυλίδας στο Δήλεσι, κατάσταση απαράδεκτη για πολιτισμένη κοινωνία που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των κατοίκων.

Έχουμε θέσει επανειλημμένα το πρόβλημα στη Δημοτική Αρχή, που όμως δεν έχει αναλάβει καμία πρωτοβουλία για την εξάλειψη της τριτοκοσμικής εικόνας που μολύνει τη γύρω περιοχή, αυξάνει τις πιθανότητες να εκδηλωθούν μολυσματικές ασθένειες στους κατοίκους και στους διερχόμενους και κάνει ακόμα πιο έντονο το αίσθημα της εγκατάλειψης του Δηλεσίου από το Δήμαρχο.

Σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή του Δήμου Τανάγρας το πρόβλημα θα είχε λυθεί αμέσως. Όμως, στο ξεχασμένο από τη Δημοτική Αρχή Δήλεσι, τα αυτονόητα έχουν χάσει το νόημά τους.

Επειδή σε θέματα Δημόσιας Υγείας δεν χωράνε σκοπιμότητες, καλούμε τον επί 20 ολόκληρα χρόνια Δήμαρχο κύριο Γεωργίου να αναλάβει επειγόντως δράση και να προωθήσει τις αναγκαίες εργασίες ώστε να εξαλειφθούν τα βοθρολύματα που πατάνε οι διερχόμενοι και τα μεταφέρουν στα σπίτια τους με άμεσο κίνδυνο για την υγεία τους.

Τα ψέμματα τελείωσαν και οι πολίτες δεν αρκούνται σε υποσχέσεις για μελλοντικούς παράδεισους.

Απαιτούμε λύση τώρα!

Δήλεσι Ιανουάριος 2013

ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

Πυγη :  http://www.anparatiritis.gr/gr/2012-03-13-17-30-31/2012-04-25-17-55-27/1653-2013-01-28-07-39-44.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Έπιασαν καρχαρία 200 κιλών μήκους 4 μέτρων μεταξύ Ερέτριας και Ωρωπού