ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!!!ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΓΑ!
Μας κορόιδευαν τόσα χρόνια ότι δεν ξέρουν δεν είδαν, δεν άκουσαν; Εν γνώσει των αρμοδίων αρχών είναι οι ψεκασμοί, οι οποίοι όχι μόνον γίνονται με την πλήρη συναίνεσή τους αλλά τούς πληρώνουμε κιόλας για να μας ψεκάζουν! Σας φαίνονται όλα παρακρουστικά;

Η πραγματικότητα είναι τόσο φρικτή όσο δεν μπορούμε να διανοηθούμε. Και τι άλλο θα δουν ακόμη τα μάτια μας, όσοι απομείνουμε ζωντανοί και δεν μας ξεκάνουν μια ώρα αρχύτερα. Διότι κάποιοι ντόπιοι δωσίλογοι έχουν δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να σκοτώσουν τους Έλληνες!!!

Ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) πληρώνει ετήσια συνδρομή σε δολάρια στην Διεθνή Εταιρεία για την τροποποίηση καιρού (WMA) Wo

Δείτε το ντοκουμέντο-σοκ και όλες τις σχετικές λεπτομέρειες!

Το ντοκουμέντο-φωτιά που φέρνει τα πάνω-κάτω και αποδεικνύει ότι κάποιοι έχουν βάλει στόχο να μας κάνουν φυτά, είναι το παρακάτω που έχει «ψαρέψει» το blog«Αεροψεκασμοί» και λέει επί λέξει:


«Ο ΕΛΓΑ (Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων)

Παρακαλούμε να χρεώσετε τον λογαριασμό μας με το ποσό των 2000 δολαρίων Αμερικής .

Σε αντίστοιχη περίπτωση του κάτωθι λογαριασμού με το αντίστοιχο ποσό τα έξοδα βαρύνουν τον ΕΛΓΑ .

Το ανωτέρω ποσό αφορά ετήσια συνδρομή του ΕΛΓΑ ως μέλος της Διεθνούς Εταιρείας για την τροποποίηση καιρού (WMA) για το έτος 2011.

Σημείωση. Παρακαλούμε στην κίνηση του λογαριασμού μας να αναφέρεται οπωσδήποτε ο αριθμός Πρωτοκόλλου και η ημερομηνία της παρούσας εντολής μας.

Η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης

Γ. Αλεβίζου»

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΓΑ: «ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩ. ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΟΥ»!

Επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Βασίλη Έξαρχο, ο οποίος δεν είχε ιδέα για το τι είναι αυτό το έγγραφο, το οποίο σημειωτέον έχει αναρτηθεί και στο διαδίκτυο!
Μας είπε: «Μόλις πριν από μια εβδομάδα ανέλαβα τα καθήκοντά μου και είμαι στην φάση της ενημέρωσης. Πριν από μένα στη θέση μου βρισκόταν ο κ. Θεόδωρος Σαρρής. Αφήστε με να το δω και θα επικοινωνήσω μαζί σας».


--Καλά, δεν γνωρίζετε το επίμαχο έγγραφο. Δεν γνωρίζετε ούτε καν εάν ο ΕΛΓΑ είναι μέλος της Διεθνούς Εταιρείας για την τροποποίηση καιρού (WMA), της εταιρείας που μας ψεκάζει δηλαδή;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΓΑ: Σας είπα είμαι στην φάση της ενημέρωσης. Αφήστε να το δω…


Προσέξτε την ημερομηνία που στάλθηκαν τα 2000 δολάρια στην WMA. Στις 23 Απριλίου 2012. Λίγο πριν από τις εκλογές σε καιρό θανατηφόρων μνημονίων! Μήπως θα επιμένουν κάποιοι να λένε ότι δεν μας ψεκάζουν, ότι δεν προσπαθούν να επιτύχουν την καταστολή των αντιδράσεων του Έλληνα και ότι όλα ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας;

Πόσο καιρό ο ΕΛΓΑ είναι μέλος αυτής της …ψεκαστικής εταιρείας; Πόσα χρόνια μας ψεκάζουν και πόσα λεφτά έχει δαπανήσει ο φορολογούμενος πολίτης για να τον σκοτώσουν;Πηγή:
http://www.zoomblog.org/2013/02/blog-post_3841.html#ixzz2LGIxdNrl

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας