Το συγκλονιστικό γράμμα μιας μητέρας


Μια 42χρονη μητέρα τριών παιδιών έστειλε αυτό το γράμμα στο κανάλι "Achaia channel", με την ελπίδα ότι κάποιος θα την βοηθήσει.

Το contraseolous.blogspot.gr δημοσιεύει την επιστολή.

Διαβάστε τι αναφέρει η 42χρονη γυναίκα:


"Ονομάζομαι Βασιλική Σπυροπούλου και είμαι 42 ετών και χωρισμένη. "ΔΕΝ ΕΧΩ " γράφει στο σύλλογο τριτέκνων, γιατί εκτός απο τα χαρτιά θέλω και 15 ευρώ. Ο γιος μου είναι άνεργος και έχει απολυθεί εδώ και 6 μήνες, ο δεύτερος λόγω προσωπικών προβλημάτων σταμάτησε το σχολείο και η μικρή μου κόρη έχει νοητική στέρηση και ολική ρήξη τυμπάνου .

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ

Χρωστάω 3 ενοίκια, παίρνω ψυχοφάρμακα λόγω της κατάστασης. Τα ακουστικά της μικρής τα έχω κλείσει λόγω οφειλής. Κατέθεσα τα χαρτιά μου για να περάσω επιτροπή και περίμενα 15 μήνες και το αποτέλεσμα ..... με έκοψαν γιατί δεν είχα 50 ευρώ.

Πήγα στην εκκλησία και δεν με βοήθησε κανείς. Θέλω να βγω στην τηλεόραση αλλά ντρέπομαι μην με δουν τα παιδιά μου. Έχω να πάρω ψωμί απο την παραμονή των Χριστουγέννων. Τα παιδιά μου έχουν τρύπια παπούτσια και έχουν να φάνε κρέας απο το Πάσχα του 2012. Είστε η τελευταία μου ελπίδα για ένα πιάτο φαγητό η ρούχα. Περιμένω απο εσάς που είστε άνθρωποι, γιατί όλοι μου έκλεισαν την πόρτα οι μεγάλοι.

Βασιλική Σπυροπούλου
ΤΗΛ.: 6970104522

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΝΑΜΕ".

 

http://www.enikos.gr/society/120420,To_sygklonistiko_gramma_mias_mhteras.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας