www.prigipato-dilesi.gr - 500.000 Πραγματικές Προβολές





Ήταν πριν από 5 χρόνια περίπου όταν γεννήθηκε  ιδέα να δημιουργήσω έναν ιστιοχώρο για την περιοχή μας , ο  λόγος ήταν η πενιχρή ενημέρωση που υπήρχε τότε τα ελάχιστα τοπικά ενημερωτικά έντυπα και ιστοσελίδες δεν παρείχαν άμεση ενημέρωση με αποτέλεσμα να τα μαθαίνουμε εκ των υστέρων .

Στόχος της σελίδας είναι η ενημέρωση για τα δρώμενα και τις δράσεις της  περιοχής μας , η κάλυψη τον γεγονότων δεν είναι αυτοσκοπός άλλωστε το κάνω από χόμπι και αγάπη για την περιοχή μας .

Το δυσκολότερο κομμάτι σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι να ψάξω να βρω , να ξετρυπώσω και να αναρτήσω την πληροφορία για οποιαδήποτε δράση που προγραμματίζεται 'η έχει γίνει στην περιοχή μας .

Σε αυτά τα 5 χρόνια άμεσης , έγκυρης και αντικειμενικής ενημέρωσης δεν υπήρξε ποτέ κανένας καθοδηγητής , διαφημιστής ή διαφημιζόμενος στη σελίδα  , δέχτηκα αρκετές φορές χλευασμούς , απειλές , ύβρης για διάφορες  αναρτήσεις αλλά και πολλές επευφημίες , συγχαρητήρια και μπράβο όπου και αυτά κρατάω για να συνεχίσω .

Όταν δημιούργησα τη σελίδα έβλεπα κάθε μέρα της προβολές να αυξάνονται 10 , 20 , 30 ….. φτάνοντας σταδιακά 2.000 , 3.000 , 4.000   μέχρι και τις 23.800 ανά ανάρτηση και μέχρι 8.000 ημερησίως  ,  πραγματικές προβολές χωρίς πειραγμένους μετρητές για όσους γνωρίζουν .Επίσης πανελλαδικά sites έχουν αναδημοσιεύσει αρκετές φορές αναρτήσεις από το prigipato-dilesi

Ήθελα να γράψω πολλά ,αυτές τις γραμμές τις επεξεργάζομαι αρκετές ημέρες σβήνω γραφώ ξανασβήνω … Τελικά θα αρκεστώ σε μια λέξη  :

Σας Ευχαριστώ

Το prigipato-dilesi πιστεύω έβαλε ένα λιθαράκι στον τομέα της τοπικής ενημέρωσης .

Ίσως κλείνει ένας κύκλος , ίσως ανοίγει ένας νέος , ίσως πάλι και όχι  …

Για να αλλάξουν κάποια πράγματα πρέπει να μείνουν ως έχουν …



Γεράσιμος




Το prigipato-dilesi στα social media


































---------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό