Παραδόθηκε η Παιδική Χαρά στο Δήλεσι
Επιτέλους λειτούργησε μετα από 3 χρόνια η παιδική χαρά στην πλατεία Δηλεσίου.

Χρειάστηκαν πάνω από 3 χρόνια και 130.000€ να κατασκευαστεί στην μοναδική τουριστική περιοχή και το επίνειο του δήμου μας μια σύγχρονη παιδική χαρά.

Το Σάββατο 30 Ιουνίου τοποθετήθηκαν τα διαφορά όργανα και οι κούνιες , παραδόθηκε στο κοινό και . άμεσος γέμισε με κόσμο.

Ομολογούμενος είναι από τις πιο όμορφες στην περιοχή μας με σύγχρονα όργανα  , φωτιστικά  , κήπο και παγκάκια .


Μοναδική παραφωνία η ελλιπής και επικίνδυνη περίφραξη , ελλιπής γιατί από τα ανοίγματα έχουν πρόσβαση τα αδέσποτα και επικίνδυνη διότι υπάρχουν αρκετά ανοίγματα στο σχέδιο της λεπτής λαμαρίνας που κόβουν , αλλά πιστεύω τις αμέσως επόμενες ημέρες να διορθωθούν.ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΗΛΕΣΙΟΥ Eνδεικτικού Προϋπολογισμού 130.000 €-------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Η λίστα της ντροπής!! Δείτε αναλυτικά τους μισθούς που έδινε η ΕΡΤ!!!