Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΛΗΣΤΕΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΟ ΔΗΛΕΣΙ (2)






  Κύριο Μιχάλη Κουρουτό
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018





ΛΗΣΤΕΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΟ ΔΗΛΕΣΙ (2)


Εάν και ζητήσαμε το φλέγον για τους κατοίκους του Δηλεσίου θέμα των ληστειών να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο πέσαμε σε τοίχο!
Έτσι στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει τη Δευτέρα 23 Ιουλίου δεν περιλαμβάνονται οι ληστείες στο Δήλεσι, αλλά θα συζητηθούν 19 συνηθισμένα θέματα ρουτίνας.
Επειδή θεωρούμε πως η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος κ. Περγάλιας θα προτιμήσουν να αποφύγουν τη συζήτηση των ληστειών στο Δημοτικό Συμβούλιο μπροστά στους δημότες, (το ίδιο έκαναν μη δίνοντας εξηγήσεις για τα χαμένα 20 εκατομμύρια ευρώ του κ. Μπακογιάννη, όταν δεν υπέβαλαν αίτηση χρηματοδότησης για την κατασκευή του Δημοτικού Σχολείου Δηλεσίου, στις προσκλήσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας),
ζητάμε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλη Κουρουτό να σταθεί στο ύψος των θεσμικών του υποχρεώσεων και να φέρει άμεσα προς συζήτηση το θέμα των ληστειών στο Δημοτικό Συμβούλιο, αναγνωρίζοντας το τεράστιο πρόβλημα της ασφαλούς διαμονής των πολιτών.                                                               
Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΛΗΣΤΕΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΟ ΔΗΛΕΣΙ (1)
Καθημερινά δεχόμαστε διαμαρτυρίες από κατοίκους του Δηλεσίου για επιδρομή στα σπίτια τους από ληστές.
Και το σημαντικότερο. Δεν πρόκειται για συνηθισμένους κλέφτες, αλλά για συμμορίες που ληστεύουν ταυτόχρονα δύο, τρεις ή και περισσότερες κατοικίες.
Κοινή η διαπίστωση όλων πως είμαστε απροστάτευτοι. Οι ληστές μας κλέβουν ανενόχλητοι και οι Αρχές ανύπαρκτες.
Δήμος, Αστυνομία και Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απλώς δέχονται τις διαμαρτυρίες από τους λεηλατημένους συνδημότες.
Καμία αντίδραση από το Δήμο, κανένα φανερό μέτρο δεν έχουμε δει για να περιοριστούν οι ληστείες.

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ
Έτσι ως Δημοτική Παράταξη την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 φέραμε το πρόβλημα στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Τανάγρας ζητώντας να γίνει ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την αστυνόμευση στο Δήλεσι. Ζητήσαμε να προσκληθούν εκπρόσωπος του Υπουργείου και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου.
Στόχος να αναδειχθεί το πρόβλημα, να ακούσουμε από τους αρμοδίους γιατί το Δήλεσι δεν προστατεύεται από την Αστυνομία, για τις ελλείψεις σε προσωπικό και να ληφθούν ουσιαστικά μέτρα για την προστασία της ζωής και των περιουσιών μας.
Δήλεσι, 28 Ιουνίου 2018
Για το «ΔΗΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»
ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ















--------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό