Μήνυμα του Δημάρχου Τανάγρας Β. Περγάλια για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις


Μήνυμα του Δημάρχου Τανάγρας Β. Περγάλια για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις
Θα ήθελα να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, καλή επιτυχία και πρόοδο.
Με το τέλος τη σχολικής χρονιάς, ένας κύκλος ολοκληρώθηκε. Ένας καινούργιος δρόμος ανοίγει, με απώτερο στόχο την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι ένα από τα σημαντικότερα στάδια της μαθητικής ζωής και το εισιτήριο για όσους φιλοδοξούν να συνεχίσουν την εκπαιδευτική τους πορεία στα Ανώτερα και τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
θα ήθελα να τονίσω όμως ότι οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι μια σημαντική ευκαιρία για όλους τους μαθητές αλλά δεν είναι σίγουρα η τελευταία. Οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες της ζωής θα είναι πολλές.
Επίσης, να ευχηθώ καλή δύναμη στις οικογένειες των μαθητών και σε όλους αυτούς που τους στηρίζουν στην επίπονη αυτή προσπάθεια.
Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, ηρεμία και πίστη, να θυμάστε ότι οι προσπάθειες του καθενός σας ξεχωριστά θα ανταμειφθούν.
Ο Δήμαρχος Τανάγρας
Βασίλης Περγάλιαςhttp://www.tanagra.gr

---------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Η λίστα της ντροπής!! Δείτε αναλυτικά τους μισθούς που έδινε η ΕΡΤ!!!