Ανακοίνωση σχετικα με την αποψίλωση ξερών χόρτωνΟ Δήμος Τανάγρας ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με την 4/2012 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ που αφορά τον καθορισμό προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας, θα πρέπει οι ιδιοκτήτες οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός του οικισμού και σε απόσταση μέχρι 100 μέτρων από τα όρια του οικισμού, να προβούν στην άμεση αποψίλωση αυτών από τα ξερά χόρτα και στην απομάκρυνση τους, καθώς και τυχόν άλλων εγκαταλελειμμένων καυστών ή εκρήξιμων υλικών ή αντικειμένων που βρίσκονται μέσα σε αυτούς, προς αποτροπή του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς .
Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης των υπόχρεων θα ισχύσουν και θα εφαρμοστούν οι διοικητικές και ποινικές κυρώσεις του άρθρου 94 του Ν.3852/2010.http://www.tanagra.gr/
-----------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Η λίστα της ντροπής!! Δείτε αναλυτικά τους μισθούς που έδινε η ΕΡΤ!!!