5η Δημοτική Ενότητα Δηλεσίου το Δ.Σ. στις 3/5/2018 ( video )





Στις 3 Μαΐου μετά από πρόσκληση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου έγινε ενημέρωση – συζήτηση πολιτών και αιρετών με θέμα την 5η δημοτική ενότητα Δηλεσίου.
http://www.prigipato-dilesi.gr/2018/05/8-2018-5.html


Ενημερωθήκαμε και επίσημα από το δήμαρχο για την κατάργηση του άρθρου 115 του ν. 4316/2014 (Α΄ 185) που το Δήλεσι θα γινόταν η 5η δημοτική ενότητα με το νομοσχέδιο του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1 άρθρο 206 παρ.1.

Ακουστήκαν οι προσωπικές  ενέργειες που έκαναν  πολίτες , αιρετοί και  δήμος που μετά την κατάργηση του νόμου αποφάσισαν να χαράξουν κοινή πορεία …
Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν οι ελάχιστοι στον αριθμό κάτοικοι του Δηλεσίου για ένα τόσο σοβαρό θέμα .

Το Δ.Σ. με τη απόφαση 141/2018 εκφράζει την αντίθεση του στο άρθρο 206.


Και με απόφαση δημάρχου 301 αρ.πρ.6245 ορίζει συντονιστική ομάδα για την εισηγούμενη κατάργηση του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1 για την 5η Δ.Ε. Δηλεσίου αποτελούμενη από δημοτικούς συμβούλους και κατοίκους .


Στιγμιότυπα video από το Δ.Σ.



















video 1 




video  2

















---------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό