Τεράστιο Διπλό Για Το Δήλεσι,0-2 Στο Μαυρομάτι!






Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, το Δήλεσι κατάφερε να πάρει πολύ σημαντικό διπλό απέναντι στο Μαυρομάτι με 0-2.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στον αγώνα, χάνοντας πολύ μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν μόλις στο 5′, ωστόσο ο Ζαχαρίας έχασε το τετ α τετ.
Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι ήταν εύστοχοι στο 34′ και άνοιξαν το σκορ με σουτ του Αλεξανδρή από το ύψος της περιοχής.
Το Δήλεσι πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 72′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου και ουσιαστικά “κλείδωσε” την πολύ μεγάλη νίκη.
Παρόλα αυτά, το Μαυρομάτι δεν τα… παράτησε και πίεσε για να πετύχει κάποιο γκολ που θα το έβαζε και πάλι στον αγώνα, χάνοντας τετ α τετ με τον Στοιχειό στο 74′ (ο ίδιος αποβλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα!) και μία ακόμη σημαντική ευκαιρία με τον Νόκα, δύο λεπτά αργότερα.
Oι δηλώσεις των πρωταγωνιστών
Γιάννης Δρίτσουλας (παίκτης Μαυροματίου): Γνωρίζαμε ότι το σημερινό ματς ήταν το πιο κρίσιμο μέχρι το επόμενο.δεν ήμασταν καλοί χάσαμε και θα έπρεπε να κοιτάξουμε το επόμενο, καθώς για να παραμείνεις στην κατηγορία πρέπει να παλέψεις. Όμως αντί αυτού εμείς όχι μόνο χάσαμε, αλλά χάσαμε κ το μυαλό μας, δεχτήκαμε κόκκινη μετά το τέλος του ματς και κοντέψαμε να χαλάσουμε ότι όμορφο έχουμε φτιάξει. Απο τον 1ο μέχρι τον τελευταίο πρέπει να καταλάβουμε ότι μέσα στο γήπεδο γίνεσαι μάγκας και στο τέλος δικαιώνεσαι. Δυστυχώς σε μια ομάδα το λάθος του ενός το επωμίζεται ο άλλος κ το λέω για όλους μας. Καλές γιορτές σε όλους κ ηρεμία για το επόμενο ματς στην Ασωπια!







http://voiotiasports.eu











----------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας