Amber Alert στο Δήλεσι Εξαφανίστηκαν Δυο Ανήλικες





ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΝΤΕΝΙΣΑΣ ΝΤ., 17 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑΣ ΝΤ., 16 ΕΤΩΝ
Στις 12/03/2018, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκαν από το Δήλεσι Βοιωτίας, η Ντενίσα Ντ. 17 ετών και η Εμμανουέλλα Ντ. 16 ετών. Για την εξαφάνιση των ανηλίκων ενημερωθήκαμε από την οικογένειά τους, στις 14/03/2018 πρωινές ώρες.
Η Ντενίσα Ντ. έχει ύψος 1,70 m, είναι 55 kg, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε καφέ μπουφάν, μαύρο κολάν, ασπρόμαυρη ριγέ μπλούζα, άσπρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σχολική τσάντα. 
Η Εμμανουέλλα Ντ. έχει ύψος 1,62 m, είναι 40 kg, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε καφέ μπουφάν, γκρι τζίν, μαύρη μπλούζα, άσπρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σχολική τσάντα. 
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας. 
Παρακαλείσθε για τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπου. Σε ενδεχόμενη εύρεση της Ντενίσας και της Εμμανουέλλας θα ενημερωθείτε σχετικά με νέο Δελτίο Τύπου ώστε να αφαιρεθούν άμεσα οι αφίσες από όπου έχουν αναρτηθεί. 
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνει στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργάζεται επίσης με τα Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εύρεση τους. 
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού:http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/
Περισσότερες πληροφορίες: Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000»







https://www.hamogelo.gr/








-------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό