Εντόπισαν κουφάρι αγωνιστικού Skoda Fabia R5 στο Δήλεσι




Το κουφάρι αγωνιστικού Skoda Fabia R5 , εντοπίσθηκε σε χωράφι στο Δήλεσι Βοιωτίας. Εκτιμάται ότι πρόκειται για αγωνιστικό αξίας €250 χιλ., που ειχε κλαπεί πριν τη διεξαγωγή του Seajets Ράλι Ακρόπολις 2017.

To κλεμμενο αγωνιστικό Skoda Fabia R5 του Max Rendina
Η κλοπή (29/05 2017) του εργοστασιακού αγωνιστικού Fabia R5 του Max Rendinaαπό ξενοδοχείο των Βορείων προαστίων αξίας #€250 χιλιάδων, πέντε ημέρες πριν τον αγώνα του Seajets Ράλι Ακρόπολις 2017, ειχε αναστατώσει τους διοργανωτές και τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε τρέξει λίγες εβδομάδες νωρίτερα σε αγώνα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ράλι
Οι δράστες χωρίς να γινουν αντιληπτοί είχαν αποσπάσει από κλειστό τρέιλερ το εργοστασιακό αγωνιστικό Skoda Fabia R5 και από εκείνη τη στιγμή δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη στην εξιχνίαση της κλοπής .

Φωτο Γιάννης Ράπτης
Στο Δήλεσι (18/01) εντοπίστηκε κουφάρι αγωνιστικού Skoda Fabia R5 κι εκτιμάται ότι πρόκειται για το εργοστασιακό αγωνιστικό που είχε κλαπεί από την ξένη αποστολή πριν τη διεξαγωγή του Ράλλι Ακρόπολις (2017)

Φωτο Γιάννης Ράπτης
Για την ανεύρεση του αγωνιστικού στο Δήλεσι Βοιωτίας δεν έχει-μέχρι στιγμής- προκύψει επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ




http://www.nantiareport.gr









-----------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας