Ευλογία βασιλόπιτας Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ Κ.Κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ.


ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.Κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ Β' .ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ Κ.Ε.Δ. ΥΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ Κ. ΣΟΦΙΑΣ ΜΑΝΟΥ.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ¨ΚΑΝΩΝ¨ΤΗΣ Ι.Α.Α. ΥΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΜΕΛΗ.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ Ι.Α.Α.ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ.


---------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξω από την Λιβαδειά η φωτιά στην Βοιωτία. Eκκενώθηκε το γηροκομείο.

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας