Δελτίο Τύπου – Υπογραφή σύμβασης με Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για ανακατασκευή οδού στο Δήλεσι




Ο Δήμος Τανάγρας υπέγραψε προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με αντικείμενο την βελτίωση – ανακατασκευή οδού πρόσβασης προς το κέντρο γεροντολογίας στο Δήλεσι.

Το παρόν έργο περιλαμβάνει την βελτίωση - ανακατασκευή με 3Α και ασφαλτικά της υφισταμένης οδού μήκους 1.300,00 m και πλάτους περίπου 6,00m που οδηγεί στο Κέντρο Γεροντολογίας στο Δήλεσι, από την διασταύρωση με την Εθνική Οδό Δηλεσίου – Ωρωπού. 


Πιο συγκεκριμένα, το έργο περιλαμβάνει την πλήρη αποκατάσταση του κατεστραμμένου οδοστρώματος της οδού με νέο ασφαλτικό τάπητα πάχους 5cm και δύο στρώσεις 3Α (10cm εκάστη) καθώς και εργασίες αποχέτευσης ομβρίων (σχάρες κλπ) και σήμανσης.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σύμφωνα µε τη μελέτη στο ποσόν των 300.000,00 € με Φ.Π.Α και το έργο χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.


Ο Δήμος Τανάγρας αξιοποιεί κάθε διαθέσιμο πόρο για να δημιουργήσει έργα, που αποσκοπούν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών του, σε όλη την επικράτεια του Δήμου. 


Ο Δήμαρχος Τανάγρας Β. Περγάλιας θα ήθελε να ευχαριστήσει την Περιφέρεια – και τον Περιφερειάρχη Κο Μπακογιάννη προσωπικά – για την άριστη συνεργασία που έχουν σε όλους τους τομείς και ειδικά για την επίτευξη έργων όπως το συγκεκριμένο.

Για να δείτε τη σύμβαση ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
 http://www.tanagra.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%af%ce%bf…/






http://www.tanagra.gr/








--------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας