Ο Δήμος Τανάγρας στα Τρίκαλα στο Εκπαιδευτικό σεμινάριο Erasmus+





Στο πρώτο εκπαιδευτικό σεμινάριο στα Τρίκαλα (4-7Δεκεμβρίου), που διοργανώθηκε από την στρατηγική σύμπραξη DEN-CuPID (Digital Educational Network for Cultural Projects’ Implementation and Direction) και  υλοποιήθηκε με τη χρηματοδότηση του ΙΚΥ (Εθνικής Μονάδας Συντονισμού του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+) μετείχε ο Δήμος Τανάγρας.
Στο πρόγραμμα, το οποίο έγινε στην Αγγλική γλώσσα και στοχεύει στην ενίσχυση της γνώσης σχετικά με τη διαχείριση της πολιτιστικής κληρονομιάς, συμμετείχαν Δήμοι, οργανισμοί και φορείς προερχόμενοι από την Ελλάδα την Ισπανία την Ιταλία και την Βουλγαρία.
Ο Δήμος Τανάγρας εκπροσωπήθηκε από την Εντεταλμένη Σύμβουλο Πολιτισμού Τουρισμού και Περιβάλλοντος κα Γωγώ Καμπιώτου, καθώς η επιλογή  των ατόμων που παρακολουθούν την εκπαίδευση έγινε με βάση το βιογραφικό των υποψηφίων που πρότειναν οι φορείς σε συνδυασμό με την πρόταση που παρουσίασαν.
Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο η κα Καμπιώτου Γωγώ είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει ένα σχέδιο πολλαπλών δράσεων που κύριος στόχος του είναι καταρχήν η αποτύπωση του πλούσιου πολιτιστικού αποθέματος της περιοχής. Ακολούθως η μεταλαμπάδευση της πολιτιστικής μας ταυτότητας στη νεότερη γενιά, διαμορφώνοντας εκείνες τις προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν την ενεργή συμμετοχή της νεολαίας, αξιοποιώντας μεταξύ άλλων τις νέες τεχνολογίες, ώστε να επιτύχουμε το πάντρεμα του σύγχρονου με την παράδοση και του παρελθόντος με το μέλλον. Επίσης στο πλαίσιο του σεμιναρίου, είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τον τρόπο και τις διαδικασίες που ακολούθησαν φορείς, σε αντίστοιχα πετυχημένα προγράμματα.











http://www.tanagra.gr/









-------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ