Ο Άγιος Βασίλης στο Δήλεσι


Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου ο Άγος Βασίλης επισπεύτηκε το Δήλεσι

Σε μια πρόχειρα στημένη εκδήλωση λόγο των καιρικών φαινομένων των προηγούμενον ημερών με ελάχιστο κόσμο άναψε το νέο μεγάλο δέντρο στην πλατεία.

Όλα τα παιδιά φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη που τους μοίρασε σοκολατάκια και δώρα .

Εκ μέρους του δήμου παραβρεθήκαν η πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου κα Ελένη Ζαφειροπούλου-Στουραίτη , ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΤ κος Ανυφαντής Αλέξανδρος , ο δημοτικός σύμβουλος κος Πέτρου Χρήστος ,  ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κος Καμηνιώτης Ιωάννης  και ο τοπικός σύμβουλος κος Μπιμπίκος  Στέφανος.

Το πάρων έδωσαν ο σύλλογος Κρητων και ο Ποντιακός σύλλογος που τραγούδησαν τα κάλαντα και χόρεψαν ποντιακούς χορούς .

Θα μπορούσα να αναφέρω με το όνομα τους όσους παραβρεθήκαν στην εκδήλωση γιατί ήμασταν ελάχιστοι και έτσι μπορέσαμε μικροί και μεγάλοι να περάσουμε περισσότερη ώρα με τον Άγιο Βασίλη και να βγάλουμε πολλές φωτογραφίες.Καλή Χρόνια----------------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξω από την Λιβαδειά η φωτιά στην Βοιωτία. Eκκενώθηκε το γηροκομείο.

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας