Τις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ στην Τανάγρα επισκέφθηκε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα

Η διοίκηση και τα στελέχη της ΕΑΒ παρουσίασαν τις δραστηριότητες της εταιρείας, τη στρατηγική και τους επιδιωκόμενους στόχους της, με έμφαση στη συνεργασία με τις αμερικανικές αμυντικές εταιρείες και την αμερικανική Πολεμική Αεροπορία

Τις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ στην Τανάγρα και ειδικότερα τα εργοστάσια αεροσκαφών και αεροκατασκευών, επισκέφθηκαν χθες, Τετάρτη, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρυ Πάιατ και ο γενικός διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Κυριάκος Κυριακίδης, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχε επίσης ο αντιπρόεδρος επιχειρηματικών πρωτοβουλιών της Lockheed Martin Aeronautics International, Ντένης Πλέσσας.
 
Στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις, η εταιρεία υλοποίησε ή συνεχίζει να υλοποιεί σημαντικά προγράμματα αναβάθμισης δομικών τμημάτων και εκσυγχρονισμού ηλεκτρονικών συστημάτων αεροσκαφών, όπως των P-3B (PDM & MLU), των C-130H (PDM, SMP, AUP), των F-16 (CCIP-Structural & Avionics Upgrade), κατασκευής και συναρμολόγησης απαρτίων των C-130J και LM-100 καθώς και των ελικοπτέρων UH-60M.
 
Η διοίκηση και τα στελέχη της ΕΑΒ παρουσίασαν τις δραστηριότητες της εταιρείας, τη στρατηγική και τους επιδιωκόμενους στόχους της, με έμφαση στη συνεργασία με τις αμερικανικές αμυντικές εταιρείες και την αμερικανική Πολεμική Αεροπορία.
 
Στο πλαίσιο αυτό, συζητήθηκαν οι προοπτικές επέκτασης των υπαρχουσών συνεργασιών, αλλά και η δημιουργία νέων περιοχών συνεργασίας.

Ο Αμερικανός πρέσβης διατύπωσε θετικά σχόλια για το έργο και τις δυνατότητες της ΕΑΒ και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι υπάρχουν ευοίωνες προοπτικές για διεύρυνση της συνεργασίας με εταιρείες των ΗΠΑ σε νέους τομείς, με αμοιβαία οφέλη για τις δύο πλευρές.
 
Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΒ, Ζαχαρίας Γκίκας, ο διευθύνων σύμβουλος, Γεώργιος Μαζαράκος, ο αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Παπασπύρος και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας.

http://www.protothema.gr


-------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξω από την Λιβαδειά η φωτιά στην Βοιωτία. Eκκενώθηκε το γηροκομείο.

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας