ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ ΔΗΛΕΣΙ






ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύριε Μπακογιάννη,
Ευχόμαστε ολόψυχα καλό καλοκαίρι σε εσάς και την οικογένειά σας

Υπενθυμίζουμε πως το 2014, κατά την προεκλογική σας επίσκεψη στο Δημαρχείο, σας ζητήσαμε καθώς θα διασχίζετε το Δήλεσι με κατεύθυνση τα λιγοστά παραλιακά ταβερνάκια, να προσέξετε την έκταση καταστροφής του πολεοδομικού ιστού που έχει συντελεστεί, με την ανοχή όλων των Αρχών, Δημοτικών, Περιφερειακών, Κρατικών!

Και ενώ ήδη ξεπεράσαμε τα 2/3 της θητείας μας, δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως για να σταματήσει η υποβάθμιση του κάποτε «μαγευτικού» Δηλεσίου.
Φυσικά και συμπαρατασσόμαστε στην προσπάθεια σας για την εξυγίανση του ΑΣΩΠΟΥ και τη χρηματοδότηση της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης.

Όμως, κύριε Περιφερειάρχη, ακόμα και αν δεχθούμε πως σύντομα θα πάρει σάρκα και οστά το η εξυγίανση του Ασωπού, θεωρείτε πως τότε η απαξίωση του Δηλεσίου θα έχει σταματήσει;
Γνωρίζετε πως η απάντηση στο ερώτημα είναι αρνητική. Αυτό που χρειάζεται «χθες» το Δήλεσι είναι το Σχέδιο Πόλεως!
Χωρίς οργανωμένη δόμηση με σχέδιο πόλεως, η όμορφη αυτή γωνιά στην Περιφέρεια που εσεις διοικείτε, δεν θα αποκτήσει καμία προοπτική, με το μέλλον της να προδιαγράφεται μελανό.
Εμείς σας κρούουμε τον κώδωνα! Τώρα είναι η ώρα για να προωθηθούν οι σχεδόν έτοιμες, από το 1996, μελέτες ένταξης του Δηλεσίου στο Σχέδιο Πόλεως, μαζί με τις χρηματοδοτήσεις για την εξυγίανση του Ασωπού!
Τώρα, που η εξουσία βρίσκεται στα χέρια σας και οι αποφάσεις λαμβάνονται από εσάς!
Θεωρούμε πως έχετε αντιληφθεί την αιτία που σε όλους τους τόνους και με τη συμμετοχή μας στη Διαβούλευση για τον Ασωπό, προσπαθούμε να σας μεταδώσουμε πως η Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση που οραματίζεστε θα είναι λειψή, εάν δεν συνδυαστεί με Περιβαλλοντική, Αστική και Κοινωνική Αναζωογόνηση - Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής στο Δήλεσι, που θα μειώνει τις μετακινήσεις των εργαζομένων, θα περιορίζει το ενεργειακό αποτύπωμα και θα συμβάλει στην κατανάλωση των εισοδημάτων στον τόπο μας, όπου και παράγονται. Για όλα αυτά το μόνο που χρειάζεται είναι να προωθήσετε μελέτες ένταξής του στο Σχέδιο Πόλεως, που φυλάσσονται στα συρτάρια του Δήμου Τανάγρας και του ΥΠΕΚΑ, ως επτασφράγιστο μυστικό!

Κύριε Περιφερειάρχη
Εμείς σας ζητάμε να σηκώσετε το γάντι και να ξεπεράσετε τις δικαιολογίες που προβάλλονται από τους υπευθύνους για την υποβάθμιση του Δηλεσίου.
Οι πολίτες ελπίζουν πως διαφέρετε από τους προκατόχους σας και αδιαφορώντας για το δήθεν πολιτικό κόστος θα προχωρήσετε μαζί ΑΣΩΠΟ - ΔΗΛΕΣΙ!




Δήλεσι 24-07-2017
ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
 «Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»
ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ














---------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας