Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3 on 3 Streetball του Πρωτέα Σχηματαρίου
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3 on 3 streetball του Πρωτέα Σχηματαρίου με τη συνδιοργάνωση της ΔΗ.Κ.Ε.Τ και της Α’ βαθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Τανάγρας.
Την Κυριακή, στη 2η και τελευταία μέρα των αγώνων με μεγάλη συμμετοχή παιδιών σε σύνολο 8 ομίλων αγοριών και κοριτσιών ηλικίας 5 έως 18 χρονών στο 2ο Δημοτικό Σχηματαρίου, έγιναν και οι απονομές στους συμμετέχοντες!

Ο Πρωτέας Σχηματαρίου με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε την ΔΗΚΕΤ και τον πρόεδρο Αλέξανδρο Ανυφαντή αλλά και την Α’ Βαθμια Σχολική Επιτροπή μέσω του Γιώργου Βουγέση για την συνδιοργάνωση του τουρνουά, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και τον Στέφανο Στεργίου και το ‘Άρτος & Γλυκό’ για την στήριξή τους στο φετινό τουρνουά.
foto
http://www.eviabasket.gr/2017/07/33512/https://www.facebook.com/groups/proteas.schimatari/permalink/1380854325333205/
--------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΘΕΜΑ: «Ένταξη του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης σε τμήματα των Δ.Ε. Σχηματαρίου και Οινοφύτων» στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι»

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Σύλληψη για ναρκωτικά και κατοχή στιλέτου στον Ωρωπό