Στον Χαρίτση ο Μπακογιάννης για το Επιχειρηματικό Πάρκο
ο φάκελο για την οριοθέτηση της βιομηχανικής περιοχής των Οινοφύτων, ως πρώτο βήμα για την δημιουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου Εξυγίανσης και ανάπτυξης ολόκληρης της περιοχής, παρέδωσαν σήμερα στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Τανάγρας, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας και η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς και του Ελληνικού Δημοσίου.
 Ο συγκεκριμένος φάκελος, περιέχει το σχέδιο και τις μελέτες για την δημιουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου στον Ασωπό και αποτελεί μέρος της συνολικής πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την εξυγίανση και ανάπτυξη ολόκληρης της περιοχής. Κατά τη συνάντηση, ο κ.Χαρίτσης ενημερώθηκε από τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη για την συνεργασία και τον συντονισμό όλων των φορέων για την υλοποίηση του σχεδίου αλλά και για την πορεία των πρωτοβουλιών και των δράσεων που αναπτύσσονται για την επίτευξη του τελικού στόχου.
 Μετά την συνάντηση, ο κ.Μπακογιάννης δήλωσε:
Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Χαρίτση διότι έδειξε να αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικό είναι το έργο εξυγίανσης και ανάπτυξης του Ασωπού, όχι μόνο για την Στερεά αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα. Μόνο όταν ξεπερνάμε τη γραφειοκρατία και βάζουμε τους υγιείς στόχους μας πάνω από διαδικασίες και αγκυλώσεις, μπορούμε να υλοποιήσουμε το όραμα για μεγάλα αναπτυξιακά έργα. Ένα τέτοιο έργο είναι και αυτό του Ασωπού και χαίρομαι όταν στη διαδρομή του αγώνα που δίνουμε, βρίσκουμε συμπαραστάτες"


http://www.businessnews.gr/


---------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξω από την Λιβαδειά η φωτιά στην Βοιωτία. Eκκενώθηκε το γηροκομείο.

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας