Αναλύσεις Θαλασσινού νερού στο Δήλεσι – 15/06/2017
 Να σας ενημερώσουμε για άλλη μια φορά ότι η θάλασσα στο Δήλεσι είναι κατάλληλη για κολύμβηση και αυτό προκύπτει από όλες τις τακτικές μετρήσεις που κάνει ο Δήμος, σε συνεργασία με τα «Αναλυτικά Εργαστήρια Αθηνών», που είναι πιστοποιημένος φορέας εργαστηριακών αναλύσεων. 

Οι τιμές όλων των αποτελεσμάτων είναι εντός των ορίων που
καθορίζονται στην ΚΥΑ 8600/416/E103, όπως δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 356/τΒ/2622009 σε εναρμόνιση με την Οδηγία 2006/7/ΕΚ που αφορά την ποιότητα ακτών κολύμβησης. 


Ο Δήμος παρέχει μέσω της ιστοσελίδας του (στην διεύθυνση http://www.tanagra.gr/.../%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85.../) συνεχώς αναλύσεις και για το θαλασσινό αλλά και για το πόσιμο νερό ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για την ποιότητά τους. 

Να επισημάνουμε επίσης, ότι, για μια ακόμα χρονιά, η παραλία στο Δήλεσι έχει γαλάζια σημαία, γεγονός που σημαίνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μετρήσεων του προηγούμενου έτους ήταν εντός των ορίων που ορίζει η κείμενη νομοθεσία.
Σας παραθέτουμε αναλύσεις θαλασσινού νερού που έγιναν στο Δήμο μας στις 15 Ιουνίου 2017.


http://www.tanagra.gr


------------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στο Δήλεσι