ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΔΗΛΕΣΙΟΥ

ΔΗΛΕΣΙ 15/5/2017

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΔΗΛΕΣΙΟΥ

Συνδημότες, Συνδημότισσες

Την 10/10/2016 μέσω Εντύπου που σας διανεμήθηκε, σας γνωρίσαμε όλες τις ενέργειες μας προς τις Αρμόδιες Αρχές προκειμένου να διερευνηθεί το τι ακριβώς συνέβαινε και δεν εφαρμόζονταν η ψηφισθείσα από την Βουλή των Ελλήνων Τροπολογία αναφορικά με την 5η Ενότητα του Δήμου μας, αυτή του Δηλεσίου. Ζητούσαμε επίσης από όλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να ξεπεραστούν με κοινή προσπάθεια όλα τα προβλήματα που έχουν ανακύψει και σας έχουμε περιγράψει. ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. Σήμερα λοιπόν παίρνουμε ΕΜΕΙΣ αυτή την πρωτοβουλία. Μετά από ένα κύκλο ενημερωτικών συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν και στις οποίες παραβρέθηκαν αρκετοί συμπολίτες μας ερχόμαστε ΣΗΜΕΡΑ να κάνουμε ΠΡΑΞΗ αυτό που σας είχαμε υποσχεθεί ΤΟΤΕ. Να γνωστοποιήσουμε τις παραπέρα κινήσεις μας.
Τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει (μαζί με όλο τον Δήμο) και η περιοχή μας ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, έχουν συσσωρευθεί και δεν αντιμετωπίζονται 3 ή 4 μήνες πριν τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές ούτε με Ευκαιριακές Συγκολλήσεις Παραγόντων που κουβαλούν προίκα ψήφων ούτε με υπάρχοντες Σχηματισμούς που προβάλλουν το ΕΓΩ  από το ΕΜΕΙΣ με τα γνωστά στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές κάθε φορά Αποτελέσματα.
Με την Επιστολή αυτή απευθυνόμαστε σε όλους εκείνους τους Συμπολίτες μας που ξέρουμε ότι Υπάρχουν αλλά δεν τους γνωρίζουμε, σε όλους τους ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που εάν θέλουν να είναι το ΑΥΡΙΟ αυτού του τόπου θα πρέπει να κτίσουν Σήμερα και τους καλούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κάνουμε ένα ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα επιλέξουμε εκείνους που θα μας εκπροσωπήσουν με συνέπεια, ήθος, ανιδιοτέλεια, μακριά από ταξίματα, υποσχέσεις, μικροεξυπηρετήσεις και ανταλλάγματα. Μόνο μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα νέο μέλλον για τη ζωή όλων των Συμπολιτών μας. Δε θα μπούμε σε κανενός είδους προσωπική αντιπαράθεση με ΚΑΝΕΝΑΝ και αυτό δεν είναι ένδειξη αδυναμίας, αλλά συνέπεια του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στα Κοινά. Ο Στόχος μας είναι ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, Η αντιστροφή των συνθηκών που κρατούν τον Τόπο μας καθηλωμένο Χρόνια.
Στην πλειοψηφία των Συμπολιτών μας που συμμερίζονται τις Αρχές αυτές, σε όσους παραμένουν Σκεπτικοί και σε όσους Αρνούνται κάποιοι να τους θεωρούν Δεδομένους και Δεμένους, απευθύνεται το ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟ.
Η επικοινωνία μας στο αμέσως προσεχές διάστημα θα γίνεται μέσω συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν και θα σας γίνουν γνωστές μέσω του Ηλεκτρονικού και Έντυπου Τύπου, στις οποίες θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάσσουμε σκέψεις, να ακούσουμε προβληματισμούς και να προτείνουμε ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ τις λύσεις.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΗΛΕΣΙΟΥΣΑΜΟΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΔΕΡΜΑΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΑΠΠΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΧΑΙΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


--------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξω από την Λιβαδειά η φωτιά στην Βοιωτία. Eκκενώθηκε το γηροκομείο.

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας