ΑΣΩΠΟΣ - ΔΗΛΕΣΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΧΩΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(Για τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα
και του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη)

Χαιρετίζουμε τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού και του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας για την εξυγίανση και την ανάπτυξη ολόκληρης της περιοχής του «ΑΣΩΠΟΥ».

Από την πλευρά μας επαναλαμβάνουμε προς κάθε κατεύθυνση πως Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση δεν νοείται χωρίς να υποδειχθεί υποδοχέας κατοικίας για τους εργαζόμενους στον καθαρό «ΑΣΩΠΟ» με οφέλη την ελάττωση του ενεργειακού αποτυπώματος, οικονομία στις επιχειρήσεις κλπ από το δραστικό περιορισμό στις μετακινήσεις των εργαζομένων.

Ως κατάλληλο υποδοχέα κατοικίας έχουμε υποδείξει την εκτός σχεδίου περιοχή του Δηλεσίου που με μικρή οικονομική επιβάρυνση στο πρόγραμμα εξυγίανσης (μικρότερη από 3%) για τις μελέτες ένταξης στο Σχέδιο Πόλης, θα γίνει ο πόλος έλξης για όσους θα εργάζονται στην περιοχή και για τους κατοίκους της πρωτεύουσας.

Περιμένουμε το Κράτος και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να εντάξουν στις προτάσεις χρηματοδότησης και τις μελέτες ένταξης του Δηλεσίου στο Σχέδιο Πόλης.
Όμως περιμένουμε από τον πλέον αρμόδιο, το Δήμαρχο Τανάγρας να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του δίνεται (και του δίνουμε) και να προωθήσει τις προτάσεις μας για τη χρηματοδότηση μιας Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης, στην Περιφέρεια και το Υπουργείο.

Δήλεσι 24-05-2017
Λάζαρος Μαυράκης
Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
ΤΛΦ 6977277657
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τανάγρας

Επικεφαλής Συνδυασμού «Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»













------------------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας