Όχι στο κλείσιμο του ΙΚΑ Οινοφύτων

Μετά την απόφαση της κυβέρνησης για  την ίδρυση του νέου υπερταμείου  κύριας ασφάλισης   όπου καταργεί όλα τα υπόλοιπα ασφαλιστικά ταμεία και τα εντάσσει στο υπερταμείο,  που το ονομάζει  Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ),  καταργεί στην περιοχή μας το Υποκατάστημα του ΙΚΑ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ .
Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Θήβας, αντέδρασε άμεσα, στέλνοντας έγγραφο προς το αρμόδιο Υπουργείο, εκφράζοντας  και εξηγώντας  την αντίθεσή του για την κατάργηση του Υποκαταστήματος,  κοινοποιώντας το και στους εμπλεκόμενους φορείς της περιοχής.
Καλούμε όλες τις Διοικήσεις των Σωματείων να παραβρίσκονται την ΤΕΤΑΡΤΗ  8/3/2017 στις 12  το μεσημέρι έξω από το Υποκατάστημα του ΙΚΑ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ όπου θα έρθει κλιμάκιο από το Υπουργείο για να εκφράσουμε την διαμαρτυρία για το κλείσιμο της υπηρεσίας.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟhttp://www.radio-thiva.gr/------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξω από την Λιβαδειά η φωτιά στην Βοιωτία. Eκκενώθηκε το γηροκομείο.

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας