Συλλήψεις στα Οινόφυτα για λαθραίο καπνό και τσιγάρα

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί και κατασχέθηκαν (19) περίπου κιλά καπνού & περισσότερα από (7.500) πακέτα τσιγάρων, άνευ ειδικής ταινίας φόρου κατανάλωσης

Στο πλαίσιο διαδοχικών ερευνών που πραγματοποιήθηκαν σε κατάστημα και οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν πιστόλι, (92) φυσίγγια πιστολιού και (152) κροτίδες

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθησαν χθες (21-03-2017) το μεσημέρι στα Οινόφυτα Βοιωτίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 58 & 35 ετών αντίστοιχα, διότι μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρούν στην περιοχή, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • (340) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων,
  • (1) πιστόλι με τη γεμιστήρα του, καθώς και
  • (7) φυσίγγια πιστολιού.

Σε νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν ακολούθως στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν επιπλέον συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • (18) κιλά & (950) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού, εντός νάιλον συσκευασιών των (50) γραμμαρίων,
  • (7.230) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων,
  • (85) φυσίγγια πιστολιού, καθώς και
  • (152) κροτίδες , μεγάλου μεγέθους.

Οι ανωτέρω ποσότητες καπνού και τσιγάρων, θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

----------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στο Δήλεσι