Ερώτηση βουλευτή Βοιωτίας Ε. Καρακώστα για την παύση λειτουργίας παροχής υπηρεσιών στα Οινόφυτα από την νέα διοίκηση του Ε.Φ.Κ.Α.
ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΘΕΜΑ: «Χωρίς παροχή υπηρεσιών αφήνει τα Οινόφυτα η νέα διοίκηση του Ε.Φ.Κ.Α.»   

Σύμφωνα με δημόσιες δηλώσεις κατοίκων και φορέων της περιοχής των Οινοφύτων του δήμου Τανάγρας Βοιωτίας, η διεύθυνση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων έχει αποφασίσει την παύση της λειτουργίας του Γ’ Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Βοιωτίας (πρώην Ι.Κ.Α.) το οποίο λειτουργεί στα Οινόφυτα. Το εν λόγω Υποκατάστημα εξυπηρετεί τους κατοίκους του δήμου Τανάγρας, τους πολίτες όμορων δήμων καθώς και περισσότερα από 600 εργοστάσια και επιχειρήσεις.

Οι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, ο δήμος Τανάγρας και όλοι οι φορείς της περιφέρειας Οινοφύτων αντιδρούν έντονα στην εν λόγω απόφαση, καθώς η υλοποίηση αυτής θα αφήσει χωρίς παροχή ασφαλιστικών και άλλων διοικητικής φύσεως υπηρεσιών, έναν μεγάλο αριθμό Ελλήνων πολιτών και εμπορικών επιχειρήσεων και με πάσα βεβαιότητα θα δημιουργήσει ανυπέρβλητα προβλήματα, τόσο στην καθημερινότητα του συνόλου της κοινωνίας όσο και στην οικονομική δραστηριότητα της ευρύτερης περιοχής. 

Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:

Για ποιόν λόγο και με ποιο κριτήριο ελήφθη η εν λόγω απόφαση;
Προτίθεται το αρμόδιο Υπουργείο να επανεξετάσει την εν λόγω απόφαση εν όψει των σφοδρών αντιδράσεων του συνόλου της κοινωνίας της θιγόμενης περιοχής;  

   
Αθήνα, 10/03/2017
Ο ερωτών Βουλευτής
Ευάγγελος Καρακώστας
Βουλευτής Βοιωτίας
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


----------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στο Δήλεσι