ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ 2014-2019




Συνδημότες στο Δήμο Τανάγρας
Την Τρίτη 14 Μαρτίου και ώρα 19.30 θα συζητηθεί και θα εγκριθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τανάγρας το Επιχειρησιακό πρόγραμμα Δήμου Τανάγρας για την πενταετία 2014-2019.
Από τους εκλεγμένους συνδημότες μας θα ληφθούν αποφάσεις που θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τη δική μας ζωή και τη ζωή των παιδιών μας σε ολόκληρο το Δήμο Τανάγρας. (Δερβενοχώρια, Δήλεσι, Οινόφυτα, Σχηματάρι, Τανάγρα).
Το επιχειρησιακό πρόγραμμα, κατά κύριο λόγο, θα προσδιορίζει τις νέες δραστηριότητες που θα πρέπει να εκτελέσει ο Δήμος στα πλαίσια των θεσμοθετημένων αρμοδιοτήτων του, με απώτερους σκοπούς:
A) Την προστασία και αναβάθμιση του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος που συνεπάγεται την ενεργοποίηση του Δήμου στους τομείς:
 Της προστασίας και της αειφόρου διαχείρισης του φυσικού περιβάλλοντος.
 Της βελτίωσης του οικιστικού περιβάλλοντος.
 Των τεχνικών υποδομών και των δικτύων εξυπηρέτησης.
Η δραστηριοποίηση του Δήμου στους παραπάνω τομείς γίνεται, κυρίως, μέσω της κατασκευής τεχνικών έργων, της παροχής υπηρεσιών συντήρησης των τεχνικών υποδομών και της θέσπισης κανονιστικών όρων και ρυθμίσεων.
B) Τη βελτίωση της ευημερίας των κατοίκων που συνεπάγεται την παροχή και βελτίωση υπηρεσιών στους τομείς:
 Της Κοινωνικής Πολιτικής.
 Της Παιδείας/ Πολιτισμού/ Αθλητισμού.
 Της Οικονομικής Ανάπτυξης και Απασχόλησης.

Καλούνται οι συνδημότες μας από τις πέντε Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Τανάγρας να προσέλθουν στη συνεδρίαση, ώστε να οδηγήσουν με την παρουσία τους στις αποφάσεις εκείνες που θα κατευθύνουν το Δήμο μας στην πορεία που όλοι επιθυμούμε.

Δήλεσι 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
ΓΙΑ ΤΟ «ΔΗΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»
ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ














----------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας