ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟ ΔΗΛΕΣΙ




Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟ ΔΗΛΕΣΙ & ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑΝΑΓΡΑΣ


Ο δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας με ολόκληρη τη δημοτική του παράταξη έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο!
Με συμπαραστάτες τους δημοτικούς συμβούλους που εκλέγονται από τους δηλεσιώτες, εξαίρεσε το Δήλεσι από το 1.000.000 ευρώ που κατανεμήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της ΜΑΥΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΠΕΜΠΤΗΣ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ .
Φωτεινή εξαίρεση απετέλεσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Λιάνα Κακάλια και Ευγενία Στρατή που καταψήφισαν την απόφαση.
 Όλοι οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι απέρριψαν την πρόταση του συνδυασμού μας  να εγκριθούν 400.000 από το 1.000.000 ευρώ για τις μελέτες του Σχεδίου Πόλεως Δηλεσίου.
Το μίσος τους για την ανάπτυξη του Δηλεσίου φάνηκε ξεκάθαρα όταν απειλήθηκε με ξυλοδαρμό, από δημοτικό σύμβουλο του δημάρχου, μέλος της δημοτικής μας παράταξης που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για την κατάπτυστη απόφασή τους.
Τα ψέματα του δημάρχου για τα δήθεν 3,5 εκατομμύρια ευρώ που χρειάζονται για το Σχέδιο Πόλεως, καταρρίφθηκαν από την εμπεριστατωμένη τοποθέτηση του δημοτικού μας συμβούλου κ. Λάζαρου Μαυράκη που εξήγησε πως αρκούν δύο (2) εκατομμύρια, ο οποίος ενημέρωσε μάλιστα το Δημοτικό Συμβούλιο ότι τώρα αρκούν το πολύ 400.000 ευρώ για να επικαιροποιηθούν από τους μελετητές τα σχέδια που συντάχθηκαν τα έτη 1995-2002 και αραχνιάζουν στα συρτάρια του δήμου.
Παρόλα αυτά ο δήμαρχος δεν πείστηκε και συνέχισε το καταστροφικό του έργο!
Και επιπλέον, με την απόφασή του αυτή ο δήμαρχος Περγάλιας καταδίκασε τους δηλεσιώτες που θα νομιμοποιήσουν την αυθαίρετη κατοικία τους, με πρόσθετο χαράτσι 30%, επειδή το Δήλεσι δεν θα είναι περιοχή «υπό ένταξη στο Σχέδιο Πόλεως».

Συνδημότες σε ολόκληρο το Δήμο Τανάγρας το θέμα σας αφορά όλους επειδή:
·      Χωρίς Σχέδιο Πόλεως στο Δήλεσι η πανέμορφη και μοναδική παραλιακή έκταση σε ολόκληρο το Δήμο Τανάγρας δεν θα μπορεί να αξιοποιηθεί.
·      Χωρίς Σχέδιο Πόλεως στο Δήλεσι αποκλείεται κάθε δυνατότητα σε όλους τους δημότες να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση, να επενδύσουν στον τόπο τους, να βρουν δουλειά.
·      Χωρίς Σχέδιο Πόλεως στο Δήλεσι η ανάπτυξη του Δήμου μας απομακρύνεται στο άγνωστο μέλλον.
Δηλεσιώτες εσείς που βρίσκεστε στα προεδρεία των συλλόγων αφυπνιστείτε!
Δεν αρκούν οι όρκοι αγάπης από τους δημοτικούς άρχοντες στις γιορτές των συλλόγων σας. Τη στιγμή που θα σας παραμυθιάζουν δακρυσμένοι για την αγάπη τους στο Δήλεσι, ρωτήστε τους ευθέως και με θάρρος: «ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΆΖΕΤΕ ΤΟ ΔΉΛΕΣΙ;».

Συνδημότες μόνο ενωμένοι θα καταφέρουμε να σταματήσουμε τον καταστροφικό για το Δήμο Τανάγρας, κατήφορο του δημάρχου και αυτών που τον στηρίζουν.

Δήλεσι Φεβρουάριος 2017
ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
 «Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»
ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ















--------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας