ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΛΕΣΙΟΥ





ΘΕΜΑ:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΛΕΣΙΟΥ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Όλοι παρατηρούμε τα τελευταία 20 χρόνια τις περιοχές της πατρίδας μας να προοδεύουν και μαζί με αυτές το Χαλκούτσι, η Αυλίδα, ο Ωρωπός, η Χαλκίδα κλπ.
Εξαίρεση στην πρόοδο αυτή αποτελεί το Δήλεσι, που παραμένει όπως το γνωρίσαμε πριν από 20 και πλέον χρόνια.
Μπορούμε άραγε να παρακολουθούμε αμίλητοι την καταστροφική αυτή πορεία;
Αυτή η παραφωνία συμπολίτες δεν μπορεί να συνεχιστεί, τη στιγμή μάλιστα που όλοι μας ξέρουμε πως η ανάπτυξη του Δηλεσίου που θα παρασύρει προς τα εμπρός και ολόκληρο το Δήμο Τανάγρας.
Εμείς, από τη Δημοτική Παράταξη «Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» έχουμε εδώ και αρκετά χρόνια σημάνει συναγερμό!
Χωρίς εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους από το Δήλεσι δεν υπάρχει ελπίδα!
Μόνο αν το Δήλεσι αποκτήσει τους επτά (7) δημοτικούς συμβούλους, που σύμφωνα με τον πληθυσμό του δικαιούται, μπορεί να υπάρξει πρόοδος όχι μόνο για το Δήλεσι, αλλά και για ολόκληρο το Δήμο Τανάγρας.
Με την αλήθεια μας αυτή θα προσπαθήσουμε για μια ακόμα φορά να πείσουμε το Δήμαρχο κ. Βασίλη Περγάλια και το Δημοτικό Συμβούλιο να εφαρμόσει το Νόμο 4316/2014 που ένωσε το Δήλεσι και  δημιούργησε τη Δημοτική Ενότητα Δηλεσίου.

Αγαπητοί συμπολίτες,
Την ΤΡΙΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τανάγρας, στο δημαρχείο του Σχηματαρίου.
Σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο, μέσω του εκπροσώπου της Δημοτικής μας Παράταξης «Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» θα ενημερώσουμε το Δημοτικό Συμβούλιο και τους δημότες για τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΛΕΣΙΟΥ και θα ζητήσουμε συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τη Δημοτική Αρχή για την πρακτική εφαρμογή του Νόμου.

Η παρουσία όλων θα βοηθήσει τον αγώνα μας για την πρόοδο του τόπου!

Δήλεσι 22-01-2017

Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ «ΔΗΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»
Λάζαρος Μαυράκης
Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τανάγρας 












------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό