Νέα διόδια Σχηματάρι - Χαλκίδα: Δεν λήγει ο συναγερμός


Δεν λήγει ο συναγερμός που έχει σημάνει στο Δήμο Χαλκιδέων, το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας και γύρω δήμους. Σε εγρήγορση παραμένουν όλοι για να παρεμποδίσουν -αν χρειαστεί- την εγκατάσταση νέων διοδίων.

Σχετική πληροφόρηση είχε από το Σαββατοκύριακό η δημοτική αρχή Παγώνη, κατά την οποία σήμερα το πρωί της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου θα ξεκινούσαν εργασίες κατασκευής των νέων διοδίων.

Η δημοτική αρχή Παγώνη ενημέρωσε φορείς του τόπου, χωρίς να βγάλει κάποια σχετική ανακοίνωση, ώστε να είναι σε εγρήγορση για να οργανωθεί κάποια κινητοποίηση (φωτο αρχείου).

Μέχρι στιγμής δεν έχουν εμφανιστεί συνεργεία, αλλά οι εργασίες μπορεί να ξεκινήσουν ανά πάσα στιγμή, αφού έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες αδειοδότησης για την κατασκευή των νέων διοδίων.

Το egnomi.gr θα σας κρατάει ενήμερους για κάθε εξέλιξη...
http://www.egnomi.gr/-----------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στο Δήλεσι