ΚΕΡΑΙΑ ΣΤΟ ΔΗΛΕΣΙ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ
            ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Επαναλαμβάνουμε πως οι δεκάδες πολίτες που παρακολούθησαν το Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 29 Νοεμβρίου γνωρίζουν ότι η πρότασή του δημάρχου κ. Βασίλειου Περγάλια για προσφυγή σε ένδικα μέσα δεν ψηφίστηκε.
Εκεί εκφράσαμε την άποψη της Δημοτικής μας Παράταξης «Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» πως η πρόταση του Δημάρχου αποτελεί λανθασμένη επιλογή και τελικά η προσφυγή σε ένδικα μέσα δεν τέθηκε σε ψηφοφορία.
Όμως παρόλα αυτά στα πρακτικά που επικαλείται ο κύριος Δήμαρχος γράφτηκε ότι αποφασίστηκε η προσφυγή σε ένδικα μέσα!
Από την άλλη με Δελτίο Τύπου ο κύριος Δήμαρχος άλλαξε την απόφαση που λήφθηκε στο ίδιο Δημοτικό Συμβούλιο, σύμφωνα με την οποία καλέστηκαν κάτοικοι και φορείς την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί, στο χώρο της κεραίας.
Εμείς, από τη Δημοτική μας Παράταξη από την πρώτη στιγμή που δημοσιεύτηκαν τα παραποιημένα πρακτικά διαμαρτυρηθήκαμε με ηλεκτρονικό μήνυμα την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο θέτουμε σε γνώση σας μαζί με την απάντηση που μας έστειλε την ίδια ημέρα.

Δήλεσι 06-12-2016
ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
 «Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»
ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ




Aλληλογραφία μας με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

για το θέμα της κεραίας στο Δήλεσι














---------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό