ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ ΒΟΛΕΪ




Την Δευτέρα 5/12, στις 18:00, το πρώτο ραντεβού των τμημάτων βόλεϊ, στο κλειστό Γυμναστήριο Σχηματαρίου. Η προπονήτρια (Π.Φ.Α.) θα είναι εκεί, για να πραγματοποιήσει τις εγγραφές των παιδιών, την κατανομή τους σε τμήματα (ακαδημιών – γυναικών – ανδρών) και την πρώτη επαφή τους με το άθλημα του βόλεϊ. Η ίδια διαδικασία θα επαναληφθεί και τα πρωινά του Σαββάτου και της Κυριακής  9:00 – 10:30. Οι προπονήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει στον Αγ. Θωμά, με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον. Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης των Προγραμμάτων «Άθληση για Όλους», στο οποίο φέτος και για πρώτη φορά συμμετέχει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τανάγρας.
Όμως γιατί Βόλεϊ Διότι το Βόλεϊ λείπει από τον τόπο μας και επιπλέον γιατί είναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Η ανακάλυψη της ομορφιάς του αθλήματος έρχεται προοδευτικά. Η απόλυτη ευχαρίστηση όμως συναντάται όταν με τη πάροδο του χρόνου και μετά από έναν αριθμό μαθημάτων με τη βοήθεια των τεχνικών, επιτυγχάνεται η διατήρηση της μπάλας στον αέρα που είναι και η πεμπτουσία του αθλήματος. Μικροί και μεγάλοι  μαθαίνουν από πολύ νωρίς να συνεργάζονται αφού μέσω αυτής της συνεργασίας θα παίξουν καλύτερα και κατά συνέπεια θα διασκεδάσουν πιο πολύ!
Λίγη υπομονή και προσπάθεια λοιπόν για όλους τους φίλους μας







http://diket.gr/











-------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας