Κάλεσμα Συνταξιούχων Δήμου Τανάγρας Σε Απεργιακή Συγκέντρωση Στο Σχηματάρι




ΚΑΛΗΜΕΡΑ ! ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΑΣ
ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.
Συνάδελφε, συναδέλφισσα,
Καλούνται οι συνταξιούχοι όλων των ταμείων του
ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ
Α) ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΩΡΑ 10. 00πμ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ
(μικρή πλατεία απέναντι από φαρμακείο Ανυφαντή)
Αγωνιζόμαστε
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ.
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. (Μετάλλου, Φαρμάκου – καλλυντικών, Τροφίμων, Χημικής Βιομηχανίας, Οικοδόμων)
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Οι Μεγαλοκαπιταλ(η)στές, ντόπιοι και ξένοι, εξαπολύουν νέο οδοστρωτήρα μέτρων σε βάρος των δικαιωμάτων όλων μας και με την σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Στόχος τους, βέβαια, η αύξηση των κερδών τους καταπατώντας εργατικά δικαιώματα, κάνοντας τους όρους διαβίωσης κάθε εργατικής οικογένειας ακόμα πιο δύσκολους.
Νέα μείωση του άθλιου κατώτατου μισθού των 586€ και νέος «υποκατώτατος μισθός» για τους νεοπροσλαμβανόμενους. Κατάργηση των δώρων και των επιδομάτων. Πλήρης επικράτηση των ατομικών και επιχειρησιακών συμβάσεων. Παραπέρα επέκταση των ευέλικτων μορφών εργασίας. Να απολύουν όποτε θέλουν , όσους θέλουν. Περιορισμός και απαγόρευση της συνδικαλιστικής δράσης και του δικαιώματος στην Απεργία.
Αν περάσουν τα μέτρα αυτά, είναι σίγουρο ότι την σύνταξή μας, τον ιδρώτα μας τόσων χρόνων δουλειάς, θα την πάνε κάτω και από τον «υποκατώτατο μισθό».
Επειδή εμάς δεν πρόκειται πλέον να μας διώξει κανείς από την δουλειά, καλούμαστε να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των παιδιών μας. Όχι μόνο να εμποδίσουμε την επίθεση αυτή αλλά και να την ανατρέψουμε. Επιβάλλεται η απαλλοτρίωση των μεγαλοκαπιταλ(η)στών και η κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Παραγωγή για τις δικές μας ανάγκες. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει!
Β) ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΩΡΑ 5μμ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ
Και διεκδικούμε τον κλεμμένο ιδρώτα μας.
Μπορεί να είμαστε απόμαχοι της δουλειάς, αλλά δεν θα γίνουμε απόμαχοι του ΑΓΩΝΑ. Το κίνημα των συνταξιούχων από τον αγώνα δεν πρόκειται να υποχωρήσει.
Δεν θα υποταχθεί, δεν θα αποδεχτεί τετελεσμένα. Για εμάς τίποτα δεν τελείωσε, τίποτα δεν είναι μη αναστρέψιμο. Δεν νομιμοποιούμε στην συνείδησή μας ότι μας έχει αφαιρεθεί. Δεν θα κάνουμε πίσω από την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας, με πρώτο αυτό της άμεσης απόδοσης των συντάξεών μας όπως είχαν διαμορφωθεί όταν συνταξιοδοτηθήκαμε. Την απόδοση της 13ης και 14ης σύνταξης.
Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ θα ναυλώσει πούλμαν για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο.
ΘΗΒΑ – ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ – ΟΙΝΟΦΥΤΑ – ΣΕΙΡΙΟΣ – ΑΘΗΝΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ απευθύνσου στα τηλ. 6944649937 & 6947420629
















-----------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας