ΕΠΕΙΓΟΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 14/12/2016 "Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ"



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(Για την απόφαση που σπρώχνει το Δήλεσι στην απαξίωση)
Διάλεξαν και τη μέρα!
Τρίτη και δεκατρείς που λέει και ο σοφός Λαός!
Τη μέρα αυτή καταδίκασαν το Δήλεσι σε διαρκή υποβάθμιση, τους Δηλεσιώτες στην πληρωμή υπέρογκων προστίμων για την τακτοποίηση της αυθαίρετης κατοικίας τους και όλους τους δημότες του Δήμου στην απομόνωση και την ανεργία!

Συνδημότες χθες Τρίτη 13 Δεκεμβρίου η Δημοτική Αρχή και τμήμα της Αντιπολίτευσης με μπροστάρη το Δήμαρχο έδωσαν και τη χαριστική βολή στο Δήλεσι.
Ψήφισαν για τρίτη συνεχή χρονιά το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2017, χωρίς να προβλέψουν έστω και ένα Ευρώ για το Σχέδιο Πόλεως στο Δήλεσι.
Χωρίς Σχέδιο Πόλεως η καταστροφή της πανέμορφης και μοναδικής παραλιακής έκτασης σε ολόκληρο το Δήμο Τανάγρας θα συνεχιστεί .
Χωρίς Σχέδιο Πόλεως οι κάτοικοι με αυθαίρετες κατοικίες θα πληρώσουν πρόσθετο χαράτσι 30%.
Χωρίς Σχέδιο Πόλεως αποκλείεται κάθε δυνατότητα σε όλους τους δημότες να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση, να επενδύσουν στον τόπο τους, να βρουν δουλειά.
Χωρίς Σχέδιο Πόλεως η ανάπτυξη του τόπου μας απομακρύνεται στο άγνωστο μέλλον.

Αν εξαιρέσουμε το Λάζαρο Μαυράκη από τη Δημοτική μας Παράταξη «Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» που έδωσε άνιση μάχη με το κατεστημένο του Δήμου μας, το Δήμο Θεοδώρου, εκπρόσωπο της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗΣ» και την Ευγενία Πινήτα από την Αξιωματική Αντιπολίτευση, όλοι οι υπόλοιποι, συμπολίτευση και αντιπολίτευση συντάχθηκαν με τις καταστροφικές επιλογές για το Δήλεσι και συνεπώς για ολόκληρο το Δήμο Τανάγρας.
Ανάμεσά τους και οι γνωστοί στους Δηλεσιώτες δημοτικοί σύμβουλοι:
Ο Αντιδήμαρχος Δημητρίου (Χόνζιας) Ηλίας.
Ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βουγέσης Γιώργος.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι Ζαφειροπούλου Ελένη, Κουρουτός Μιχάλης, Γκίνης Γιάννης, Κανέλλος Αντώνης, Κόκκαλης Γιώργος, Χαρίσης Φώνης, Βρατσιώτης Νίκος κλπ.

Συνδημότες έστω και την τελευταία στιγμή μπορούμε να αλλάξουμε την απόφαση της «μαύρης» Τρίτης 13.12.16. Ζητείστε από κάθε δημοτικό σύμβουλο, στη συνεδρίαση για τον Προϋπολογισμό του 2017, την Πέμπτη 15.12.16 στις 7 το απόγευμα, να αλλάξει την απόφασή του και να ψηφίσει υπέρ της δέσμευσης χρημάτων για το Σχέδιο Πόλεως στο Δήλεσι.
Η παρουσία όλων στο Δημοτικό Συμβούλιο μπορεί να αλλάξει την καταδικαστική για το Δήλεσι απόφαση!

Δήλεσι 14.12.2016
ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
 «Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»
ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ














---------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ