Το θέμα των διοδίων στο δρόμο Σχηματάρι – Χαλκίδα στη συνεδρίαση της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

Ομόφωνα αποδεκτή, έκανε το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας, την πρόταση του δημάρχου Χαλκιδέων Χρήστου Παγώνη να συμπεριληφθεί στα θέματα του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της, στα Καμένα Βούρλα, το καθολικό αίτημα των Ευβοέων προς την κεντρική εξουσία, να μην τοποθετηθούν μετωπικά διόδια στο δρόμο Σχηματάρι – Χαλκίδα. Για το θέμα των διοδίων, ο δήμαρχος Χαλκιδέων τόνισε μεταξύ άλλων:

Δυστυχώς, το Κράτος αγνοεί επί πολλά χρόνια την αγωνία των Ευβοέων να αποκτήσει ο νομός μας σύγχρονο οδικό δίκτυο. Αντίθετα ζητά από τους Ευβοείς να πληρώσουν για την αποπληρωμή της Ιονίας Οδού, ενός δρόμου που βρίσκεται στο άλλο άκρο της Ελλάδας”. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δήμαρχος Χρήστος Παγώνης, “πρόκειται για τον απόλυτο παραλογισμό, αφού δεν υπάρχει στη συγκεκριμένη περίπτωση εναλλακτικό οδικό δίκτυο που να είναι ασφαλές”.


Η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΕΔ Στερεάς πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στη Λαμία και αφορούσε κυρίως στην οριστικοποίηση των εισηγήσεων για το τακτικό της συνέδριο, την προσεχή Παρασκευή και Σάββατο.
http://ilaliatisroumelis.blogspot.gr/-----------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Η λίστα της ντροπής!! Δείτε αναλυτικά τους μισθούς που έδινε η ΕΡΤ!!!